Pulse onderzoek

Al ruim 30 jaar uw expert in pulse onderzoeken...

Ontdek wat er écht leeft binnen uw organisatie met pulse onderzoek

Bij Right Marktonderzoek begrijpen we het belang van continue feedback in de snel veranderende werkomgeving van vandaag. Daarom bieden we pulse onderzoek aan als een flexibele en efficiënte oplossing om real-time inzichten te verkrijgen in de tevredenheid en betrokkenheid van uw medewerkers. Met regelmatige, korte enquêtes helpt pulse onderzoek u om de hartslag van uw organisatie te meten en snel in te spelen op de behoeften van uw team.

Neem de pols van uw organisatie. Start vandaag nog met pulse onderzoek! Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Een videocall is zo geregeld – wij horen graag van u!

Contact

Waarom kiezen voor pulse onderzoek?

Snelle feedback: korte, regelmatige enquêtes maken het mogelijk om snel in te spelen op de behoeften en zorgen van medewerkers.
Verdiepend inzicht: met pulse onderzoek kunt u dieper duiken in specifieke thema's, zoals leiderschap en teamdynamiek, en verkrijgt u gedetailleerde feedback die direct leidt tot gerichte verbeteracties.
Flexibiliteit: pulse onderzoek kan worden aangepast aan specifieke thema's of gebeurtenissen die relevant zijn voor uw organisatie.
Trendanalyse: door continu feedback te verzamelen, kunt u trends ontdekken en volgen hoe interventies de medewerkerstevredenheid beïnvloeden.
Actiegericht: direct bruikbare inzichten stellen u in staat om gerichte verbeteringen door te voeren en de betrokkenheid en prestaties te verhogen.

Onderzoeksmethoden

Hoe werkt het?

Bij Right Marktonderzoek maken we gebruik van een modern online dashboard. Hierin kunnen wij u aan de hand nemen en het gehele proces van A tot Z voor u verzorgen. Echter bieden we u ook de mogelijkheid om zelf implementaties binnen het dashboard te kunnen doen. Wij zorgen voor:

Ontwerp van de vragenlijst: samen met u stellen we een vragenlijst op die past bij de unieke behoeften van uw organisatie.
Uitvoering en dataverzameling: onze mobiele en gebruiksvriendelijke platforms zorgen voor hoge responspercentages.
Analyse en rapportage: ontvang real-time dashboards en diepgaande rapporten die inzicht geven in de resultaten en aanbevolen acties.

Uw partner in medewerkersbetrokkenheid

Bij Right Marktonderzoek zijn we toegewijd aan het ondersteunen van uw organisatie bij het creëren van een werkomgeving waarin elke medewerker zich gewaardeerd voelt en optimaal kan presteren. Of u nu de impact van recente veranderingen wilt evalueren, of regelmatig wilt checken hoe het met uw teams gaat, ons pulse onderzoek biedt de oplossingen die u nodig heeft. Klik hieronder om te zien hoe wij rapporteren.
Alle rapportages

Rapportagevormen

Powerpoint
Online dashboards
Infographics
Presentatie

Cases

Onderwijs
Scholengemeenschap Lelystad
Scholengemeenschap Lelystad (SGL) zet een stap vooruit met de oprichting van ouderpanels, ondersteund door diepgaand tevredenheidsonderzoek van Right Marktonderzoek. Dit onderzoek onder leerlingen, ouders, en personeel biedt essentiële inzichten voor kwaliteitsbesprekingen en voldoet aan de normen van de onderwijsinspectie. Een strategische zet van SGL om betrokkenheid te vergroten en onderwijskwaliteit continu te verbeteren.
Bekijk
Zorg & Arbeid
Impegno
Ontdek hoe Impegno, in samenwerking met Right Marktonderzoek, een nieuwe aanpak in cliëntfeedback introduceert. Door over te stappen op korte, online enquêtes, afgestemd op het zorgtraject, verkrijgt Impegno diepgaande inzichten die de zorgverlening verder optimaliseren. Deze aanpak biedt directe, waardevolle feedback via een interactief dashboard, essentieel voor vraaggestuurde en resultaatgerichte zorg.
Bekijk
Milieu- en energie
Circulus
Ontdek in het recente klanttevredenheidsonderzoek van Right Marktonderzoek hoe inwoners binnen het verzorgingsgebied van Circulus de diensten van Circulus waarderen. Dit onderzoek biedt inzicht in de sterke punten van Circulus en identificeert kansen voor verdere verbeteringen.
Bekijk
Retail
Action
Ontdek hoe Right Marktonderzoek, door interviews in Action winkels, inzicht biedt in de impact van restyling van winkels. Deze gesprekken met klanten voor en na de vernieuwingen belichten essentiële aspecten van de klantbeleving en hoe deze is getransformeerd. Een kans voor Action om hun winkelervaring nog verder te optimaliseren.
Bekijk
Milieu- en energie
Rova
Ontdek hoe Right Marktonderzoek inzicht biedt in ROVA's sterke punten en kansen voor verbetering door diepgaande gesprekken met stakeholders. De kern? ROVA’s waardering voor professionaliteit tegenover een kans voor helderdere communicatie over innovatie en duurzaamheid.
Bekijk

Benieuwd naar wat Right ook voor u kan betekenen?

Vul nu het formulier in en één van onze experts neemt spoedig contact met u op.
Offerte