Communicatie-onderzoek

Al meer dan 3 decennia aan ervaring in communicatie-onderzoek...

Verfijn uw communicatiestrategie met doelgericht onderzoek

Communicatie vormt de kern van elke succesvolle interactie met uw doelgroep. Of het nu gaat om het beoordelen van de impact van toekomstige communicatie-initiatieven of het evalueren van de effectiviteit van bestaande communicatiemiddelen, Right Marktonderzoek biedt de inzichten die nodig zijn om uw boodschap te optimaliseren. Ons communicatie-onderzoek helpt bij het verfijnen van uw uitingen en ondersteunt de ontwikkeling van een doeltreffende communicatiestrategie.

Bent u klaar om de effectiviteit van uw communicatie naar een hoger niveau te tillen? Neem contact op met Right Marktonderzoek om te kijken hoe we uw communicatiestrategie kunnen aanscherpen en optimaliseren.

Een videocall is zo geregeld – we horen graag van u!

Contact

Visuele en heldere rapportages

We vertalen de resultaten van het communicatieonderzoek naar begrijpelijke visuele rapportages. Met behulp van online dashboards en infographics bieden we inzichtelijke analyses die directe actie en strategische planning ondersteunen.
Alle rapportages

Rapportagevormen

Powerpoint
Online dashboards
Infographics
Presentatie

Ervaringen communicatieonderzoek

"Het contact verliep er prettig. Het rapport geeft een goed beeld en daar kunnen we mee verder. Jullie dachten proactief mee hoe de resultaten voor de betrokken collega’s het best inzichtelijk gemaakt kon worden"

Doreen ter Beest, afdeling communicatie provincie Gelderland

Cases

Onderwijs
Scholengemeenschap Lelystad
Scholengemeenschap Lelystad (SGL) zet een stap vooruit met de oprichting van ouderpanels, ondersteund door diepgaand tevredenheidsonderzoek van Right Marktonderzoek. Dit onderzoek onder leerlingen, ouders, en personeel biedt essentiële inzichten voor kwaliteitsbesprekingen en voldoet aan de normen van de onderwijsinspectie. Een strategische zet van SGL om betrokkenheid te vergroten en onderwijskwaliteit continu te verbeteren.
Bekijk
Zorg & Arbeid
Impegno
Ontdek hoe Impegno, in samenwerking met Right Marktonderzoek, een nieuwe aanpak in cliëntfeedback introduceert. Door over te stappen op korte, online enquêtes, afgestemd op het zorgtraject, verkrijgt Impegno diepgaande inzichten die de zorgverlening verder optimaliseren. Deze aanpak biedt directe, waardevolle feedback via een interactief dashboard, essentieel voor vraaggestuurde en resultaatgerichte zorg.
Bekijk
Milieu- en energie
Circulus
Ontdek in het recente klanttevredenheidsonderzoek van Right Marktonderzoek hoe inwoners binnen het verzorgingsgebied van Circulus de diensten van Circulus waarderen. Dit onderzoek biedt inzicht in de sterke punten van Circulus en identificeert kansen voor verdere verbeteringen.
Bekijk
Retail
Action
Ontdek hoe Right Marktonderzoek, door interviews in Action winkels, inzicht biedt in de impact van restyling van winkels. Deze gesprekken met klanten voor en na de vernieuwingen belichten essentiële aspecten van de klantbeleving en hoe deze is getransformeerd. Een kans voor Action om hun winkelervaring nog verder te optimaliseren.
Bekijk
Milieu- en energie
Rova
Ontdek hoe Right Marktonderzoek inzicht biedt in ROVA's sterke punten en kansen voor verbetering door diepgaande gesprekken met stakeholders. De kern? ROVA’s waardering voor professionaliteit tegenover een kans voor helderdere communicatie over innovatie en duurzaamheid.
Bekijk

Benieuwd naar wat Right ook voor u kan betekenen?

Vul nu het formulier in en één van onze experts neemt spoedig contact met u op.
Offerte