Onderzoek sociale veiligheid

Als u het écht wilt weten...

Versterk sociale veiligheid binnen uw organisatie

Gezien de huidige maatschappelijke ontwikkelingen is het aanpakken van ongewenst gedrag op de werkvloer belangrijker dan ooit. Een onafhankelijk onderzoek biedt een helder beeld van de sociale veiligheid binnen uw organisatie, wat essentieel is om gerichte stappen te zetten naar een veiligere werkomgeving.

Zet nu de stap naar een veiligere en gezondere werkomgeving door sociale veiligheid binnen uw organisatie actief te onderzoeken en te verbeteren. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Een videocall is zo geregeld – wij horen graag van u!

Contact

Sociale veiligheid

Aanpak psychosociale arbeidsbelasting (PSA)

Ongewenste omgangsvormen en hoge werkbelasting vallen onder PSA, waarbij werkgevers wettelijk verplicht zijn beleid te voeren ter preventie en beperking hiervan. Dit omvat acties tegen pesten, discriminatie, agressie, en seksuele intimidatie.

Anonimiteit

Voor authentieke feedback is anonimiteit cruciaal. Right Marktonderzoek is een onafhankelijk onderzoeksbureau en zorgt ervoor dat medewerkers vrijuit kunnen spreken, zonder vrees voor repercussies.

Communicatiemoment

Het onderzoek creëert een moment om medewerkers te informeren over beschikbare procedures en contactpunten voor ongewenst gedrag, zoals meldpunten of vertrouwenspersonen.

Methode

We ontwikkelen een nauwkeurige vragenlijst, afgestemd op uw organisatie en de behoeften. Digitale verspreiding zorgt voor brede deelname, ondersteund door een communicatieplan om een hoge respons te garanderen.

Thema’s

Het onderzoek onderscheidt intern en extern ongewenst gedrag, met de mogelijkheid om specifieke branche-gerelateerde thema’s te exploreren, van arbeidsomstandigheden tot welbevinden.

Inzichtelijke rapportage

Resultaten worden helder en begrijpelijk gepresenteerd, met geanonimiseerde data om de veiligheidssituatie binnen uw organisatie te verduidelijken. Interactieve dashboards kunnen worden ontwikkeld voor diepgaande analyses.
Alle rapportagesOnline dashboard

Rapportagevormen

Online dashboards

Voortdurende monitoring

Een continue evaluatie van de werkomgeving en het welzijn van medewerkers is cruciaal. Wij helpen bij het opstellen van een plan voor regelmatige toetsing en verbetering op relevante thema’s.

Benieuwd naar wat Right ook voor u kan betekenen?

Vul nu het formulier in en één van onze experts neemt spoedig contact met u op.
Offerte