Employee journey

Als u het écht wilt weten...

Inzicht in de volledige werknemersloopbaan

Employee Journey-onderzoek biedt de mogelijkheid om de gehele loopbaan van een medewerker binnen een organisatie in kaart te brengen. Van het eerste contact tijdens het sollicitatieproces tot het vertrek en datgeen wat daartussenin zit zoals promoties. Dit onderzoek biedt waardevolle inzichten in de verschillende fasen die een medewerker doorloopt, waaronder preboarding, onboarding, development en offboarding. Het doel is om ieder contactpunt tussen werknemer en organisatie te analyseren, om te begrijpen hoe dit de ervaringen, verwachtingen, tevredenheid en loyaliteit van de werknemer beïnvloedt.

Optimaliseer elke fase van de employee journey met inzichten van Right Marktonderzoek. Neem vandaag nog contact op voor een kennismakingsgesprek.

Een videocall is zo geregeld – wij horen graag van u!

Contact

Wat Right Marktonderzoek biedt omtrent Employee Journey-onderzoek

Inzicht in cruciale momenten: wij identificeren de belangrijkste momenten in de
Employee Journey die van invloed zijn op de tevredenheid en betrokkenheid van de
medewerker.
Gedetailleerde mapping: wij brengen gedetailleerd de Employee Journey in kaart,
inclusief preboarding, onboarding, development en offboarding, om te begrijpen waar
verbeteringen mogelijk zijn​​.
Actieve betrekking van medewerkers: door medewerkers actief te betrekken bij het
verbeterproces voelen zij zich gewaardeerd en gehoord, wat bijdraagt aan hun
loyaliteit aan de organisatie​​.
Gebruik van feedback voor verbetering: wij implementeren feedbackmechanismen
op verschillende momenten in de Employee Journey om real-time inzichten te
verkrijgen en deze te gebruiken voor continue verbetering​​.

Methode employee journey

Segmentatie van medewerkers

wij identificeren verschillende medewerkerssegmenten, zoals de arbeidsperiode of functie, en/of medewerkerpersona’s, fictieve personages die verschillende groepen medewerkers binnen een organisaties kunnen representeren.

Feedbackmechanismen integreren

wij zorgen voor feedbackmechanismen bij iedere stap van de Employee Journey. Door regelmatig informatie van medewerkers te verzamelen, kunnen wij een actueel beeld geven van de carrièreontwikkeling van iedere medewerker binnen de organisatie.

Automatisering van feedbackbeheer

hierdoor worden feedbackverzoeken automatisch verstuurd wanneer medewerkers bepaalde belangrijke momenten meemaken, zoals een promotie of bij een verandering van team. Dit helpt een organisatie om altijd op de hoogte te zijn van alle beschikbare feedback, zodat op ieder moment verbeteringen kunnen worden doorgevoerd. Met als uiteindelijke doel ervoor te zorgen dat medewerkers tevreden zijn en blijven.

Rapportage

Wij bieden een rapportage van de Employee Journey met een uitgebreide analyse van de verzamelde gegevens. Hierin ligt de focus op het identificeren van belangrijke momenten, de ervaringen van medewerkers bij elke stap en de impact hiervan op hun betrokkenheid en tevredenheid. Zo wordt voor organisaties inzichtelijk welke positieve ervaringen versterkt moeten worden en op welke gebieden er ruimte is voor verbetering. Organisaties kunnen hierdoor gerichte acties ondernemen om de Employee Journey te optimaliseren en uiteindelijk een positieve werkomgeving te creëren die medewerkers motiveert en behoudt​​​​​​.
Alle rapportages

Rapportagevormen

Powerpoint
Online dashboards
Infographics
Presentatie

Cases

Onderwijs
Scholengemeenschap Lelystad
Scholengemeenschap Lelystad (SGL) zet een stap vooruit met de oprichting van ouderpanels, ondersteund door diepgaand tevredenheidsonderzoek van Right Marktonderzoek. Dit onderzoek onder leerlingen, ouders, en personeel biedt essentiële inzichten voor kwaliteitsbesprekingen en voldoet aan de normen van de onderwijsinspectie. Een strategische zet van SGL om betrokkenheid te vergroten en onderwijskwaliteit continu te verbeteren.
Bekijk
Zorg & Arbeid
Impegno
Ontdek hoe Impegno, in samenwerking met Right Marktonderzoek, een nieuwe aanpak in cliëntfeedback introduceert. Door over te stappen op korte, online enquêtes, afgestemd op het zorgtraject, verkrijgt Impegno diepgaande inzichten die de zorgverlening verder optimaliseren. Deze aanpak biedt directe, waardevolle feedback via een interactief dashboard, essentieel voor vraaggestuurde en resultaatgerichte zorg.
Bekijk
Milieu- en energie
Circulus
Ontdek in het recente klanttevredenheidsonderzoek van Right Marktonderzoek hoe inwoners binnen het verzorgingsgebied van Circulus de diensten van Circulus waarderen. Dit onderzoek biedt inzicht in de sterke punten van Circulus en identificeert kansen voor verdere verbeteringen.
Bekijk
Retail
Action
Ontdek hoe Right Marktonderzoek, door interviews in Action winkels, inzicht biedt in de impact van restyling van winkels. Deze gesprekken met klanten voor en na de vernieuwingen belichten essentiële aspecten van de klantbeleving en hoe deze is getransformeerd. Een kans voor Action om hun winkelervaring nog verder te optimaliseren.
Bekijk
Milieu- en energie
Rova
Ontdek hoe Right Marktonderzoek inzicht biedt in ROVA's sterke punten en kansen voor verbetering door diepgaande gesprekken met stakeholders. De kern? ROVA’s waardering voor professionaliteit tegenover een kans voor helderdere communicatie over innovatie en duurzaamheid.
Bekijk

Benieuwd naar wat Right ook voor u kan betekenen?

Vul nu het formulier in en één van onze experts neemt spoedig contact met u op.
Offerte