Woonwensenonderzoek

Als u het écht wilt weten...

Ontdek de woonwensen van uw gemeenschap

Bij de ontwikkeling of herstructurering van woonwijken is inzicht in de woonwensen van toekomstige en huidige bewoners essentieel. Right Marktonderzoek, met meer dan 30 jaar expertise in zowel kwantitatieve als kwalitatieve woonwensenonderzoeken, biedt u dit cruciale inzicht. Van het vaststellen van gewenste woningtypes en -stijlen tot het identificeren van voorkeuren voor woonomgevingen, ons onderzoek vormt de basis voor het creëren van harmonieuze en leefbare wijken.

Breng woonwensen in kaart met de inzichten van Right Marktonderzoek. Neem vandaag nog contact op voor een kennismakingsgesprek.

Een videocall is zo geregeld – wij horen graag van u!

Contact
Breng woonwensen in kaart
Een gedetailleerde inventarisatie van bewonerswensen is de sleutel tot succesvolle gebiedsontwikkeling. Onze aanpak omvat alles: van het type en de prijs van woningen tot de inrichting van de woonomgeving met essentiële voorzieningen zoals groen, speelplekken en parkeergelegenheid. Deze benadering garandeert de ontwikkeling van aantrekkelijke vastgoedprojecten en leefbare wijken, afgestemd op de behoeften en wensen van uw doelgroep.

Duidelijke en toegankelijke rapportages

Onze rapportages transformeren complexe data in duidelijke inzichten. Met behulp van moderne rapportagevormen zoals online dashboards en infographics zorgen we ervoor dat u de resultaten van het woonwensenonderzoek helder en overzichtelijk krijgt aangeleverd. Dit maakt het eenvoudiger om beslissingen te nemen die aansluiten bij de verwachtingen en behoeften van bewoners.
Alle rapportages

Rapportagevormen

Powerpoint
Online dashboards
Infographics
Presentatie

Benieuwd naar wat Right ook voor u kan betekenen?

Vul nu het formulier in en één van onze experts neemt spoedig contact met u op.
Offerte