Klanttevredenheidsonderzoek

30 jaar ervaring in het opzetten en uitvoeren van KTO's...

Verhoog klanttevredenheid met Right Marktonderzoek

Klanttevredenheid en loyaliteit vormen de ruggengraat van uw bedrijfssucces. Bij Right Marktonderzoek geloven we dat inzicht in deze gebieden direct kan leiden tot verbeteringen in uw dagelijkse dienstverlening, kwaliteitsbewaking en het effectief verbeteren van zwakke punten. Met onze diepgaande klanttevredenheidsonderzoeken (KTO) ontsluiten we deze inzichten, gericht op het versterken van uw klantrelaties en het stimuleren van groei.

Verbeter uw klanttevredenheid met inzichten van Right Marktonderzoek. Neem vandaag nog contact op voor een kennismakingsgesprek.

Een videocall is zo geregeld – wij horen graag van u!

Contact

Uw behoeften, onze methodes

Onze aanpak integreert zowel kwantitatieve als kwalitatieve onderzoeksmethoden, toegespitst op het verkrijgen van een holistisch beeld van uw klanttevredenheid. Of u nu de voorkeur geeft aan telefonische enquêtes, online surveys of diepte-interviews, we selecteren de methode die het best past bij uw doelstellingen en klantbasis. Dit stelt ons in staat gedetailleerde feedback te verzamelen over zowel uw producten als uw service, en biedt een fundament voor gerichte verbeteringen.

Kwalitatief onderzoek kan extra ondersteuning bieden aan kwantitatieve resultaten. Door in te gaan op achterliggende redeneringen en motivaties kan er inzicht worden verkregen in de factoren die te grondslag liggen aan de (on)tevredenheid van uw klanten.

Onze methodologie ondersteunt de continue meting van klanttevredenheid, waardoor zwakke punten snel en doorlopend geïdentificeerd en aangepakt kunnen worden. Dit proces van constante evaluatie helpt om de impact op uw klanten en medewerkers te minimaliseren, terwijl de kwaliteit van uw dienstverlening op een hoog niveau wordt gehouden.

Demo online vragenlijst

Onderwerpen van de vragenlijst

De tevredenheid en loyaliteit van uw klanten wordt getoetst op een aantal factoren. Afhankelijk van de situatie waarin uw organisatie zich bevindt, kan er worden vastgesteld welke factoren en onderliggende aspecten worden getoetst. Wij stellen een op maat gemaakte vragenlijst op. Hierbij maken wij gebruik van ervaring en kennis die is opgedaan bij eerder uitgevoerde klantentevredenheidsonderzoeken. De volgende tevredenheidsfactoren zijn bijvoorbeeld mogelijk:

01

medewerkers

02

service

03

kwaliteit

04

prijsbeleid

05

communicatie

06

bereikbaarheid

Klantervaringen klanttevredenheidsonderzoek

"Direct, persoonlijk en vooral eerlijk, dat is wat Right is."

Patrick Neeleman, Manager Marketing & Sales BELFOR

Benchmarking

Landelijke benchmark

We zetten uw resultaten af tegen landelijke benchmarks uit onze rijke database, voor een heldere vergelijking met de sector. Dit biedt waardevolle inzichten in uw marktpositie en belicht zowel sterke punten als verbetermogelijkheden.

Spiegelonderzoek

Door verwachtingen binnen uw organisatie te toetsen met de daadwerkelijke resultaten, wordt de nieuwsgierigheid naar de uitkomsten en de betrokkenheid vergroot. Deze inzichten stimuleert gerichte verbeteracties.

Heldere rapportages

Onze rapportages zijn ontworpen om u een duidelijk en snel overzicht te bieden van de klanttevredenheid, met behulp van zowel samenvattende figuren als diepgaande analyses. Het door ons ontwikkelde RISA-model en andere rapportagevormen zorgen ervoor dat u belangrijke resultaten in één oogopslag kunt zien en direct kunt inzetten voor strategische verbeteringen.
Alle rapportages

Rapportagevormen

Powerpoint
Online dashboards
Infographics
Presentatie

Cases

Onderwijs
Scholengemeenschap Lelystad
Scholengemeenschap Lelystad (SGL) zet een stap vooruit met de oprichting van ouderpanels, ondersteund door diepgaand tevredenheidsonderzoek van Right Marktonderzoek. Dit onderzoek onder leerlingen, ouders, en personeel biedt essentiële inzichten voor kwaliteitsbesprekingen en voldoet aan de normen van de onderwijsinspectie. Een strategische zet van SGL om betrokkenheid te vergroten en onderwijskwaliteit continu te verbeteren.
Bekijk
Zorg & Arbeid
Impegno
Ontdek hoe Impegno, in samenwerking met Right Marktonderzoek, een nieuwe aanpak in cliëntfeedback introduceert. Door over te stappen op korte, online enquêtes, afgestemd op het zorgtraject, verkrijgt Impegno diepgaande inzichten die de zorgverlening verder optimaliseren. Deze aanpak biedt directe, waardevolle feedback via een interactief dashboard, essentieel voor vraaggestuurde en resultaatgerichte zorg.
Bekijk
Milieu- en energie
Circulus
Ontdek in het recente klanttevredenheidsonderzoek van Right Marktonderzoek hoe inwoners binnen het verzorgingsgebied van Circulus de diensten van Circulus waarderen. Dit onderzoek biedt inzicht in de sterke punten van Circulus en identificeert kansen voor verdere verbeteringen.
Bekijk
Retail
Action
Ontdek hoe Right Marktonderzoek, door interviews in Action winkels, inzicht biedt in de impact van restyling van winkels. Deze gesprekken met klanten voor en na de vernieuwingen belichten essentiële aspecten van de klantbeleving en hoe deze is getransformeerd. Een kans voor Action om hun winkelervaring nog verder te optimaliseren.
Bekijk
Milieu- en energie
Rova
Ontdek hoe Right Marktonderzoek inzicht biedt in ROVA's sterke punten en kansen voor verbetering door diepgaande gesprekken met stakeholders. De kern? ROVA’s waardering voor professionaliteit tegenover een kans voor helderdere communicatie over innovatie en duurzaamheid.
Bekijk

Benieuwd naar wat Right ook voor u kan betekenen?

Vul nu het formulier in en één van onze experts neemt spoedig contact met u op.
Offerte