Exit onderzoek

Als u het écht wilt weten...

Inzicht in vertrek van medewerkers

Exitonderzoek is onmisbaar voor het begrijpen van waarom medewerkers besluiten te vertrekken. Het biedt waardevolle inzichten die organisaties helpen verbeteringen door te voeren en personeelsverloop te reduceren.

Krijg inzicht in het vertrek van medewerkers. Neem vandaag nog contact op voor een kennismakingsgesprek.

Een videocall is zo geregeld – wij horen graag van u!

Contact

Wat wij bieden in exitonderzoek:

Grondige evaluatie: onze op maat gemaakte exit-vragenlijsten en analyses verschaffen heldere inzichten, niet alleen voor de organisatie als geheel maar ook voor specifieke onderdelen zoals locaties of teams.
Gebruiksvriendelijke analytics: met onze dashboards krijgen organisaties snel een overzicht van personeelsverloop trends en ontwikkelingen.

Onderzoeksmethoden

Digitale vragenlijsten

Via een beveiligde verbinding vullen medewerkers gemakkelijk de exit-vragenlijst in op elk apparaat.

Dashboard analyse

HR-medewerkers kunnen feedback van vertrekkende medewerkers analyseren, trends identificeren en tijdig actie ondernemen.

Heldere rapportages

Onze rapportages geven een gedetailleerd beeld van de feedback van vertrekkende medewerkers, zoals vertrekredenen en percepties over leiderschap. Deze inzichten bieden een unieke kans om de organisatie proactief te verbeteren en effectievere retentiestrategieën te ontwikkelen, leidend tot een vermindering van personeelsverloop en een aantrekkelijkere werkomgeving.
Alle rapportages

Rapportagevormen

Powerpoint
Online dashboards
Infographics
Presentatie

Cases

Onderwijs
Scholengemeenschap Lelystad
Scholengemeenschap Lelystad (SGL) zet een stap vooruit met de oprichting van ouderpanels, ondersteund door diepgaand tevredenheidsonderzoek van Right Marktonderzoek. Dit onderzoek onder leerlingen, ouders, en personeel biedt essentiële inzichten voor kwaliteitsbesprekingen en voldoet aan de normen van de onderwijsinspectie. Een strategische zet van SGL om betrokkenheid te vergroten en onderwijskwaliteit continu te verbeteren.
Bekijk
Zorg & Arbeid
Impegno
Ontdek hoe Impegno, in samenwerking met Right Marktonderzoek, een nieuwe aanpak in cliëntfeedback introduceert. Door over te stappen op korte, online enquêtes, afgestemd op het zorgtraject, verkrijgt Impegno diepgaande inzichten die de zorgverlening verder optimaliseren. Deze aanpak biedt directe, waardevolle feedback via een interactief dashboard, essentieel voor vraaggestuurde en resultaatgerichte zorg.
Bekijk
Milieu- en energie
Circulus
Ontdek in het recente klanttevredenheidsonderzoek van Right Marktonderzoek hoe inwoners binnen het verzorgingsgebied van Circulus de diensten van Circulus waarderen. Dit onderzoek biedt inzicht in de sterke punten van Circulus en identificeert kansen voor verdere verbeteringen.
Bekijk
Retail
Action
Ontdek hoe Right Marktonderzoek, door interviews in Action winkels, inzicht biedt in de impact van restyling van winkels. Deze gesprekken met klanten voor en na de vernieuwingen belichten essentiële aspecten van de klantbeleving en hoe deze is getransformeerd. Een kans voor Action om hun winkelervaring nog verder te optimaliseren.
Bekijk
Milieu- en energie
Rova
Ontdek hoe Right Marktonderzoek inzicht biedt in ROVA's sterke punten en kansen voor verbetering door diepgaande gesprekken met stakeholders. De kern? ROVA’s waardering voor professionaliteit tegenover een kans voor helderdere communicatie over innovatie en duurzaamheid.
Bekijk

Benieuwd naar wat Right ook voor u kan betekenen?

Vul nu het formulier in en één van onze experts neemt spoedig contact met u op.
Offerte