Face-to-face onderzoek

Als u het écht wilt weten...

Persoonlijke benadering voor diepgaande inzichten

Met meer dan 30 jaar ervaring in face-to-face onderzoek, biedt Right Marktonderzoek een unieke mogelijkheid om directe en diepgaande inzichten te verzamelen. Onze enquêteurs zijn getraind in zowel gestructureerde als semi-gestructureerde interviews, waardoor flexibel ingespeeld kan worden op de antwoorden van respondenten. We maken gebruik van tablets om antwoorden direct en efficiënt te registreren in onze database.

Bent u geïnteresseerd in hoe face-to-face onderzoek uw organisatie kan voorzien van waardevolle inzichten? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Een videocall is zo geregeld – wij horen graag van u!

Contact

Methode

Een face-to-face enquête

Face-to-face enquêtes vinden plaats in de directe leefomgeving van mensen, zoals op straat, thuis, of tijdens evenementen. Deze methode is ideaal voor het verzamelen van spontane meningen en voor diepte-interviews waarbij verdiepende informatie nodig is.

Drie vormen van face-to-face onderzoek:

Enquêteurs op straat: we benaderen voorbijgangers in publieke ruimtes zoals winkelcentra om hun mening te vragen.
Huis-aan-huis enquêtes: we voeren gesprekken met bewoners in specifieke wijken om lokale inzichten te verkrijgen.
Evenementen-onderzoek: we verzamelen feedback van bezoekers of standhouders tijdens evenementen.
Verzamelen e-mailadressen

Face-to-face onderzoek is niet alleen waardevol op zichzelf, maar dient ook als een effectief startpunt voor online onderzoeken. Door e-mailadressen te verzamelen tijdens face-to-face contactmomenten, kunnen we een breder en mogelijk meer betrokken respondentenpanel opbouwen voor toekomstige onderzoeken.

Tablets en toonmateriaal

Het gebruik van tablets stelt ons in staat om interactief materiaal te presenteren tijdens het onderzoek. Dit biedt unieke kansen voor het testen van nieuwe mobiele apps en het geven van directe toelichting op visueel materiaal, wat bijdraagt aan de kwaliteit van de verzamelde data.

Actiegerichte rapportage

Onze face-to-face onderzoeken resulteren in rijke en gedetailleerde inzichten. We maken gebruik van diverse rapportagevormen, waaronder online dashboards en infographics om de resultaten helder en bondig te communiceren.
Alle rapportages

Rapportagevormen

Powerpoint
Online dashboards
Infographics
Presentatie

Cases

Onderwijs
Scholengemeenschap Lelystad
Scholengemeenschap Lelystad (SGL) zet een stap vooruit met de oprichting van ouderpanels, ondersteund door diepgaand tevredenheidsonderzoek van Right Marktonderzoek. Dit onderzoek onder leerlingen, ouders, en personeel biedt essentiële inzichten voor kwaliteitsbesprekingen en voldoet aan de normen van de onderwijsinspectie. Een strategische zet van SGL om betrokkenheid te vergroten en onderwijskwaliteit continu te verbeteren.
Bekijk
Zorg & Arbeid
Impegno
Ontdek hoe Impegno, in samenwerking met Right Marktonderzoek, een nieuwe aanpak in cliëntfeedback introduceert. Door over te stappen op korte, online enquêtes, afgestemd op het zorgtraject, verkrijgt Impegno diepgaande inzichten die de zorgverlening verder optimaliseren. Deze aanpak biedt directe, waardevolle feedback via een interactief dashboard, essentieel voor vraaggestuurde en resultaatgerichte zorg.
Bekijk
Milieu- en energie
Circulus
Ontdek in het recente klanttevredenheidsonderzoek van Right Marktonderzoek hoe inwoners binnen het verzorgingsgebied van Circulus de diensten van Circulus waarderen. Dit onderzoek biedt inzicht in de sterke punten van Circulus en identificeert kansen voor verdere verbeteringen.
Bekijk
Retail
Action
Ontdek hoe Right Marktonderzoek, door interviews in Action winkels, inzicht biedt in de impact van restyling van winkels. Deze gesprekken met klanten voor en na de vernieuwingen belichten essentiële aspecten van de klantbeleving en hoe deze is getransformeerd. Een kans voor Action om hun winkelervaring nog verder te optimaliseren.
Bekijk
Milieu- en energie
Rova
Ontdek hoe Right Marktonderzoek inzicht biedt in ROVA's sterke punten en kansen voor verbetering door diepgaande gesprekken met stakeholders. De kern? ROVA’s waardering voor professionaliteit tegenover een kans voor helderdere communicatie over innovatie en duurzaamheid.
Bekijk

Benieuwd naar wat Right ook voor u kan betekenen?

Vul nu het formulier in en één van onze experts neemt spoedig contact met u op.
Offerte

1.000+

Klanten

8,4

Klanttevredenheid

4.000+

Verrichte onderzoeken

30+

Jaar ervaring
Right in cijfers