Pretest/Posttest

Als u het écht wilt weten...

Pretest/Posttest onderzoeken door Right Marktonderzoek

Overweegt u een nieuwe promotiecampagne en wilt u zeker weten dat uw boodschap aankomt bij uw doelgroep? Right Marktonderzoek is uw partner voor het uitvoeren van gedegen pretest- en posttestonderzoeken. We evalueren hoe uw communicatie-uitingen worden ontvangen en of ze het gewenste effect bereiken. Zo wordt helder of uw campagne resoneren met uw doelgroep en of het de gewenste impact heeft. U ontvangt van ons niet alleen diepgaande inzichten, maar ook heldere adviezen en praktische aanbevelingen om uw campagne te optimaliseren.

Wilt u meer weten over hoe pretest- en posttestonderzoeken uw campagnes kunnen versterken? Maak een afspraak met ons ervaren team voor een persoonlijke kennismaking.

Een videocall is zo geregeld – wij horen graag van u!

Contact

Rapportage op maat

Zowel pre- als post-tests leveren waardevolle inzichten op. Wij bieden diverse rapportagevormen aan waaronder online dashboards en infographics om de bevindingen duidelijk en overzichtelijk te presenteren.
Alle rapportages

Rapportagevormen

Powerpoint
Online dashboards
Infographics
Presentatie

Cases

Onderwijs
Scholengemeenschap Lelystad
Scholengemeenschap Lelystad (SGL) zet een stap vooruit met de oprichting van ouderpanels, ondersteund door diepgaand tevredenheidsonderzoek van Right Marktonderzoek. Dit onderzoek onder leerlingen, ouders, en personeel biedt essentiële inzichten voor kwaliteitsbesprekingen en voldoet aan de normen van de onderwijsinspectie. Een strategische zet van SGL om betrokkenheid te vergroten en onderwijskwaliteit continu te verbeteren.
Bekijk
Zorg & Arbeid
Impegno
Ontdek hoe Impegno, in samenwerking met Right Marktonderzoek, een nieuwe aanpak in cliëntfeedback introduceert. Door over te stappen op korte, online enquêtes, afgestemd op het zorgtraject, verkrijgt Impegno diepgaande inzichten die de zorgverlening verder optimaliseren. Deze aanpak biedt directe, waardevolle feedback via een interactief dashboard, essentieel voor vraaggestuurde en resultaatgerichte zorg.
Bekijk
Milieu- en energie
Circulus
Ontdek in het recente klanttevredenheidsonderzoek van Right Marktonderzoek hoe inwoners binnen het verzorgingsgebied van Circulus de diensten van Circulus waarderen. Dit onderzoek biedt inzicht in de sterke punten van Circulus en identificeert kansen voor verdere verbeteringen.
Bekijk
Retail
Action
Ontdek hoe Right Marktonderzoek, door interviews in Action winkels, inzicht biedt in de impact van restyling van winkels. Deze gesprekken met klanten voor en na de vernieuwingen belichten essentiële aspecten van de klantbeleving en hoe deze is getransformeerd. Een kans voor Action om hun winkelervaring nog verder te optimaliseren.
Bekijk
Milieu- en energie
Rova
Ontdek hoe Right Marktonderzoek inzicht biedt in ROVA's sterke punten en kansen voor verbetering door diepgaande gesprekken met stakeholders. De kern? ROVA’s waardering voor professionaliteit tegenover een kans voor helderdere communicatie over innovatie en duurzaamheid.
Bekijk

Benieuwd naar wat Right ook voor u kan betekenen?

Vul nu het formulier in en één van onze experts neemt spoedig contact met u op.
Offerte