Cliëntonderzoek

Als u het écht wilt weten...

Verhoog cliënttevredenheid in de zorg met Right Marktonderzoek

Right Marktonderzoek brengt drie decennia aan expertise in onderzoek en advies naar de zorg- en welzijnssector. Onze diensten omvatten een breed spectrum, van GGZ- en thuiszorgorganisaties tot ziekenhuizen, gemeenten en aanbieders van hulpmiddelen. We hanteren zowel gestandaardiseerde methoden zoals de Patient Reported Experience Measurement (PREMs) voor prestatie- en kwaliteitsindicatoren, als op maat gemaakte vragenlijsten, afgestemd op uw unieke behoeften.

Verhoog cliënttevredenheid binnen uw organisatie met de inzichten van Right Marktonderzoek. Neem vandaag nog contact op voor een kennismakingsgesprek.

Een videocall is zo geregeld – wij horen graag van u!

Contact

Wat wij bieden

We bieden een breed scala aan onderzoeken aan, gericht op het verhogen van cliënttevredenheid en het verbeteren van uw dienstverlening:

cliënttevredenheidsonderzoek
cliëntervaringsonderzoek
beleidsevaluaties
medewerkerstevredenheidsonderzoek
naamsbekendheid- en imago-onderzoek
behoefte-onderzoek
KPI-analyse
websitegebruik en -ervaring

Ervaring

Diverse doelgroepen

Onze ervaring strekt zich uit over verschillende doelgroepen binnen de sector, waaronder:

cliënten en medewerkers van uiteenlopende zorg- en welzijnsinstellingen
gemeentemedewerkers en inwoners binnen het sociaal domein
huisartsen
apothekers
specialisten
vrijwilligers

Duidelijke en toegankelijke rapportages

Onze rapportages bieden inzichtelijke analyses en visuele weergaven van de onderzoeksresultaten. Met diverse rapportagevormen, waaronder PowerPoint, online dashboards, en infographics, zorgen we ervoor dat u helder en bondig inzicht krijgt in de tevredenheid en behoeften van uw cliënten. 
Alle rapportages

Rapportagevormen

Powerpoint
Online dashboards
Infographics
Presentatie

Cases

Onderwijs
Scholengemeenschap Lelystad
Scholengemeenschap Lelystad (SGL) zet een stap vooruit met de oprichting van ouderpanels, ondersteund door diepgaand tevredenheidsonderzoek van Right Marktonderzoek. Dit onderzoek onder leerlingen, ouders, en personeel biedt essentiële inzichten voor kwaliteitsbesprekingen en voldoet aan de normen van de onderwijsinspectie. Een strategische zet van SGL om betrokkenheid te vergroten en onderwijskwaliteit continu te verbeteren.
Bekijk
Zorg & Arbeid
Impegno
Ontdek hoe Impegno, in samenwerking met Right Marktonderzoek, een nieuwe aanpak in cliëntfeedback introduceert. Door over te stappen op korte, online enquêtes, afgestemd op het zorgtraject, verkrijgt Impegno diepgaande inzichten die de zorgverlening verder optimaliseren. Deze aanpak biedt directe, waardevolle feedback via een interactief dashboard, essentieel voor vraaggestuurde en resultaatgerichte zorg.
Bekijk
Milieu- en energie
Circulus
Ontdek in het recente klanttevredenheidsonderzoek van Right Marktonderzoek hoe inwoners binnen het verzorgingsgebied van Circulus de diensten van Circulus waarderen. Dit onderzoek biedt inzicht in de sterke punten van Circulus en identificeert kansen voor verdere verbeteringen.
Bekijk
Retail
Action
Ontdek hoe Right Marktonderzoek, door interviews in Action winkels, inzicht biedt in de impact van restyling van winkels. Deze gesprekken met klanten voor en na de vernieuwingen belichten essentiële aspecten van de klantbeleving en hoe deze is getransformeerd. Een kans voor Action om hun winkelervaring nog verder te optimaliseren.
Bekijk
Milieu- en energie
Rova
Ontdek hoe Right Marktonderzoek inzicht biedt in ROVA's sterke punten en kansen voor verbetering door diepgaande gesprekken met stakeholders. De kern? ROVA’s waardering voor professionaliteit tegenover een kans voor helderdere communicatie over innovatie en duurzaamheid.
Bekijk

Benieuwd naar wat Right ook voor u kan betekenen?

Vul nu het formulier in en één van onze experts neemt spoedig contact met u op.
Offerte