Naamsbekendheidonderzoek

Als u het écht wilt weten...

Vergroot uw zichtbaarheid

Het verkrijgen van inzicht in hoe bekend uw organisatie, dienst of merk is, vormt de basis voor effectieve strategieën om uw zichtbaarheid te verbeteren. Right Marktonderzoek biedt diepgaand onderzoek naar zowel spontane als geholpen naamsbekendheid, en levert praktische inzichten voor verbetering.

Bent u benieuwd hoe we de bekendheid van uw merk kunnen verhogen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Een videocall is zo geregeld – wij horen graag van u!

Contact
Wij maken onderscheid tussen twee soorten bekendheid:
Spontane bekendheid: hierbij peilen we welke merken of organisaties respondenten zelfstandig kunnen benoemen binnen uw sector. Dit geeft inzicht in het directe herkenningsniveau van uw merk.
Geholpen bekendheid: we presenteren een lijst met namen, waaronder die van uw organisatie, om te beoordelen of respondenten deze herkennen, zelfs als het slechts bij naam is.
Deze methoden bieden niet alleen inzicht in de bekendheid, maar werpen ook licht op de waardering en het imago van uw organisatie of merk.

We passen diverse kwantitatieve onderzoeksmethoden toe, zoals telefonisch, face-to-face, online en schriftelijk onderzoek, afhankelijk van de specifieke vereisten van uw vraagstuk. Elk van deze methoden is gericht op het leveren van nauwkeurige data over de bekendheid van uw merk.

Een naamsbekendheidsonderzoek is bij uitstek geschikt voor het meten van het effect van communicatie- en promotieactiviteiten op uw doelgroep. Door middel van een nulmeting vóór en een effectmeting na een campagne, kunt u de impact van uw promotie-inspanningen op de bekendheid nauwkeurig beoordelen.

Heldere rapportage

Onze rapportages bieden heldere inzichten in de bekendheid van uw merk door gebruik te maken van diverse visuele weergaven zoals infographics en online dashboards. Deze aanpak zorgt ervoor dat u snel en efficiënt de kernresultaten kunt inzien en interpreteren.
Alle rapportages

Rapportagevormen

Powerpoint
Online dashboards
Infographics
Presentatie

Benieuwd naar wat Right ook voor u kan betekenen?

Vul nu het formulier in en één van onze experts neemt spoedig contact met u op.
Offerte