Financiële dienstverlening

Als u het écht wilt weten...

Onderzoek in de financiële dienstverlening

In de financiële sector is kennis van klant- en medewerkersgedrag essentieel. Bij Right Marktonderzoek kennen we de complexiteit en uitdagingen van deze sector, variërend van banken tot fintech-start-ups. We voeren klant- en medewerkerstevredenheidsonderzoeken uit voor inzicht in behoeften en verwachtingen. Hiermee kunt u strategische keuzes maken en uw diensten optimaliseren. Maar we gaan verder dan alleen onderzoek; we bieden ook begeleiding om de inzichten in praktijk te brengen. Wilt u meer weten over hoe Right Marktonderzoek uw bedrijf in de financiële sector kan helpen? Neem dan contact met ons op om te ontdekken hoe Right Marktonderzoek uw bedrijf in de financiële sector kan helpen.

Contact

Ervaring maakt het verschil

Met meer dan 30 jaar ervaring en vertrouwd door meer dan 50 gemeenten, garanderen wij deskundige inzichten en een beproefde staat van dienst, ook voor uw gemeente. Onze onderzoeken worden zorgvuldig ontworpen om optimaal aan te laten sluiten bij uw behoeftes, situatie, en cultuur. Ontdek zelf hoe onze onderzoeksresultaten uw gemeente verder kunnen helpen. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Hiermee helpen wij gemeenten vooruit

We helpen gemeenten met het verbeteren van hun dienstverlening, het effectiever maken van beleid en het creëren van een aantrekkelijke werkomgeving die zowel gezond, veilig, plezierig als efficiënt is.

Wij helpen gemeenten o.a. bij de volgende zaken:
evalueren van medewerkerstevredenheid en -betrokkenheid door middel van op maat gemaakte enquêtes en interviews
het beoordelen van de kwaliteit van gemeentelijke dienstverlening onder inwoners
uitvoeren van beleidsonderzoek dat uw besluitvorming versterkt
het optimaliseren van uw website
de perceptie meten van specifieke vraagstukken en projecten
een opiniepeiling onder uw inwoners
de uitwerking van verschillende scenario’s toetsen
raadplegingen houden over het gemeentelijke budget
rekenkameronderzoek
Geleid door een team van erkende experts in gemeentelijk onderzoek, helpen wij ook uw gemeente met opzet en uitvoering van onderzoek op maat. En dat start met een vrijblijvend gesprek.

Benieuwd naar wat Right ook voor u kan betekenen?

Vul nu het formulier in en één van onze experts neemt spoedig contact met u op.
Offerte