Huurdersonderzoek

Als u het écht wilt weten...

Expertise in woningcorporaties

Met meer dan 30 jaar ervaring in onderzoek en advies heeft Right Marktonderzoek zich bewezen als een waardevolle partner voor woningcorporaties. Wij bieden diepgaande inzichten in huurderstevredenheid, woonbeleving, en de behoeften van uw huurders. Daarnaast analyseren we de tevredenheid en werkbeleving van medewerkers van woningcorporaties en evalueren we de effectiviteit van uw communicatiemiddelen.

Bent u klaar om uw dienstverlening naar een hoger niveau te tillen en de relatie met uw huurders te versterken? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Een videocall is zo geregeld – wij horen graag van u!

Contact
Onze diensten omvatten een breed scala aan onderzoeken, specifiek ontworpen om de band met uw huurders te versterken en uw dienstverlening te optimaliseren:
huurders tevredenheidsonderzoek
exit-onderzoek voor vertrekkende huurders
entry-onderzoek voor nieuwe bewoners
huurderspanel voor directe feedback
Aedes benchmark voor sectorvergelijking
medewerkerstevredenheidsonderzoek
onderzoek naar onderhoud, reparaties en renovaties
woonwensenonderzoek
woonbelevingsonderzoek
websitegebruik en -tevredenheid

Onderzoeken voor woningcorporaties

Diverse doelgroepen

In de ruim 30 jaar dat wij voor woningcorporaties onderzoek uitvoeren, hebben wij ruimschoots ervaring opgedaan met diverse doelgroepen. Voorbeelden hiervan zijn:

huurders
medewerkers van woningcorporaties
stakeholders
bezoekers van de website
Aedes benchmark

Met de Aedes benchmark, specifiek ontworpen voor woningcorporaties, kunt u de tevredenheid van uw huurders in kaart brengen en uw prestaties vergelijken met die van collega-corporaties. Dit instrument biedt waardevolle inzichten in verschillende kernprocessen, zoals de ervaring van huurders bij het betrekken van een woning, de afhandeling van reparatieverzoeken, en de kwaliteit van onderhoudswerkzaamheden. Door deel te nemen aan de Aedes benchmark, krijgt u een duidelijk beeld van waar u staat en waar verbetermogelijkheden liggen.

Huurderspanel

Een huurderspanel is een effectieve manier om regelmatig en op een gestructureerde manier feedback van uw huurders te verzamelen. Dit online platform stelt u in staat om snel te peilen hoe huurders denken over belangrijke thema's zoals communicatie, buurtveiligheid, leefbaarheid en duurzaamheid. Het panel faciliteert een open dialoog, waardoor u direct kunt inspelen op de behoeften en wensen van uw huurders, en uw dienstverlening continu kunt verbeteren.

Benieuwd naar wat Right ook voor u kan betekenen?

Vul nu het formulier in en één van onze experts neemt spoedig contact met u op.
Offerte