Diepte-interviews

Als u het écht wilt weten...

Expertise in diepgaande inzichten

Right Marktonderzoek heeft ruim 30 jaar ervaring in het uitvoeren van diepte-interviews voor een verscheidenheid aan branches en doelgroepen. Deze methode is krachtig in het onthullen van de onderliggende motivaties, meningen, wensen, en behoeften door zowel bewuste als onbewuste drijfveren te verkennen met projectieve technieken.

Bent u geïnteresseerd in het benutten van diepte-interviews voor uw organisatie? Neem dan contact op voor kennismakingsgesprek.

Een videocall is zo geregeld – wij horen graag van u!

Contact
Flexibele interview settings
Diepte-interviews kunnen zowel via videoverbindingen als face-to-face worden gevoerd, afhankelijk van de voorkeur in diverse settings. Dit biedt de mogelijkheid voor opdrachtgevers om de interviews live te volgen, hetzij vanuit een nabijgelegen ruimte of online, wat de verbinding met het onderzoeksproces versterkt.

Voordelen van diepte-interviews:
het is mogelijk om met een individu diep in te gaan op het onderwerp (dieper dan in groepsdiscussies) en er is geen belemmering door andere deelnemers zoals dat bij de respondent kan zich meer op zijn/haar gemak voelen, aangezien een diepte-interview in De thuissituatie kan
de respondent kan zich meer op zijn/haar gemak voelen, aangezien een diepte-interview in de thuissituatie kan worden afgenomen en bepaalde onderwerpen die taboe zijn kunnen in privé-situaties worden besproken
het is mogelijk om projectieve technieken toe te passen

Inzichtelijke rapportage

De inzichten verkregen uit diepte-interviews worden vertaald naar heldere en visuele rapportages. Met behulp van diverse formaten zoals online dashboards en infographics worden de resultaten toegankelijk en begrijpelijk gepresenteerd.

Meer weten over onze rapportagevormen? Klik op onderstaande button.
Alle rapportages

Rapportagevormen

Powerpoint
Online dashboards
Infographics
Presentatie

Cases

Onderwijs
Scholengemeenschap Lelystad
Scholengemeenschap Lelystad (SGL) zet een stap vooruit met de oprichting van ouderpanels, ondersteund door diepgaand tevredenheidsonderzoek van Right Marktonderzoek. Dit onderzoek onder leerlingen, ouders, en personeel biedt essentiële inzichten voor kwaliteitsbesprekingen en voldoet aan de normen van de onderwijsinspectie. Een strategische zet van SGL om betrokkenheid te vergroten en onderwijskwaliteit continu te verbeteren.
Bekijk
Zorg & Arbeid
Impegno
Ontdek hoe Impegno, in samenwerking met Right Marktonderzoek, een nieuwe aanpak in cliëntfeedback introduceert. Door over te stappen op korte, online enquêtes, afgestemd op het zorgtraject, verkrijgt Impegno diepgaande inzichten die de zorgverlening verder optimaliseren. Deze aanpak biedt directe, waardevolle feedback via een interactief dashboard, essentieel voor vraaggestuurde en resultaatgerichte zorg.
Bekijk
Milieu- en energie
Circulus
Ontdek in het recente klanttevredenheidsonderzoek van Right Marktonderzoek hoe inwoners binnen het verzorgingsgebied van Circulus de diensten van Circulus waarderen. Dit onderzoek biedt inzicht in de sterke punten van Circulus en identificeert kansen voor verdere verbeteringen.
Bekijk
Retail
Action
Ontdek hoe Right Marktonderzoek, door interviews in Action winkels, inzicht biedt in de impact van restyling van winkels. Deze gesprekken met klanten voor en na de vernieuwingen belichten essentiële aspecten van de klantbeleving en hoe deze is getransformeerd. Een kans voor Action om hun winkelervaring nog verder te optimaliseren.
Bekijk
Milieu- en energie
Rova
Ontdek hoe Right Marktonderzoek inzicht biedt in ROVA's sterke punten en kansen voor verbetering door diepgaande gesprekken met stakeholders. De kern? ROVA’s waardering voor professionaliteit tegenover een kans voor helderdere communicatie over innovatie en duurzaamheid.
Bekijk

Benieuwd naar wat Right ook voor u kan betekenen?

Vul nu het formulier in en één van onze experts neemt spoedig contact met u op.
Offerte