Media & Cultuur

Als u het écht wilt weten...

Onderzoek in media en cultuur

In de dynamische wereld van cultuur en media is kennis van uw publiek en team cruciaal. Bij Right Marktonderzoek bieden we inzichten, ongeacht of u een museum of reclamebureau runt. Gezien de snel veranderende trends en technologieën in de sector, helpen onze diepgaande onderzoeken u om publieksbehoeften en medewerkerstevredenheid te begrijpen. Met geavanceerde analysemethoden leveren we bruikbare inzichten en adviseren we over de implementatie ervan. Bent u geïnteresseerd in hoe Right Marktonderzoek u kan helpen? Neem dan contact met ons op. Wij kijken uit naar de kans om met u samen te werken en bij te dragen aan het succes van uw organisatie.

Contact

Ervaring maakt het verschil

Met meer dan 30 jaar ervaring en vertrouwd door meer dan 50 gemeenten, garanderen wij deskundige inzichten en een beproefde staat van dienst, ook voor uw gemeente. Onze onderzoeken worden zorgvuldig ontworpen om optimaal aan te laten sluiten bij uw behoeftes, situatie, en cultuur. Ontdek zelf hoe onze onderzoeksresultaten uw gemeente verder kunnen helpen. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Hiermee helpen wij gemeenten vooruit

We helpen gemeenten met het verbeteren van hun dienstverlening, het effectiever maken van beleid en het creëren van een aantrekkelijke werkomgeving die zowel gezond, veilig, plezierig als efficiënt is.

Wij helpen gemeenten o.a. bij de volgende zaken:
evalueren van medewerkerstevredenheid en -betrokkenheid door middel van op maat gemaakte enquêtes en interviews
het beoordelen van de kwaliteit van gemeentelijke dienstverlening onder inwoners
uitvoeren van beleidsonderzoek dat uw besluitvorming versterkt
het optimaliseren van uw website
de perceptie meten van specifieke vraagstukken en projecten
een opiniepeiling onder uw inwoners
de uitwerking van verschillende scenario’s toetsen
raadplegingen houden over het gemeentelijke budget
rekenkameronderzoek
Geleid door een team van erkende experts in gemeentelijk onderzoek, helpen wij ook uw gemeente met opzet en uitvoering van onderzoek op maat. En dat start met een vrijblijvend gesprek.

Benieuwd naar wat Right ook voor u kan betekenen?

Vul nu het formulier in en één van onze experts neemt spoedig contact met u op.
Offerte