Zorg & Welzijn

Als u het écht wilt weten...

Onderzoek in zorg en welzijn

In de sector zorg & welzijn staat menselijk welzijn centraal. Right Marktonderzoek biedt op maat gemaakte inzichten om de kwaliteit van uw diensten te versterken. Wij meten en verbeteren medewerker- en cliënttevredenheid, wat essentieel is voor betere zorgresultaten. Gezien de voortdurende veranderingen in deze sector bieden wij betrouwbare data om u te gidsen. Ons doel? Samenwerken voor betere zorguitkomsten. Of u nu een lokale zorgaanbieder of een grote zorginstelling bent, wij bieden de inzichten voor groei en verbetering. Zet vandaag nog de stap naar betere zorg met Right Marktonderzoek. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een videocall is zo geregeld – wij horen graag van u!

Contact

Ervaring maakt het verschil

Met meer dan 30 jaar ervaring en vertrouwd door meer dan 50 gemeenten, garanderen wij deskundige inzichten en een beproefde staat van dienst, ook voor uw gemeente. Onze onderzoeken worden zorgvuldig ontworpen om optimaal aan te laten sluiten bij uw behoeftes, situatie, en cultuur. Ontdek zelf hoe onze onderzoeksresultaten uw gemeente verder kunnen helpen. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Hiermee helpen wij gemeenten vooruit

We helpen gemeenten met het verbeteren van hun dienstverlening, het effectiever maken van beleid en het creëren van een aantrekkelijke werkomgeving die zowel gezond, veilig, plezierig als efficiënt is.

Wij helpen gemeenten o.a. bij de volgende zaken:
evalueren van medewerkerstevredenheid en -betrokkenheid door middel van op maat gemaakte enquêtes en interviews
het beoordelen van de kwaliteit van gemeentelijke dienstverlening onder inwoners
uitvoeren van beleidsonderzoek dat uw besluitvorming versterkt
het optimaliseren van uw website
de perceptie meten van specifieke vraagstukken en projecten
een opiniepeiling onder uw inwoners
de uitwerking van verschillende scenario’s toetsen
raadplegingen houden over het gemeentelijke budget
rekenkameronderzoek
Geleid door een team van erkende experts in gemeentelijk onderzoek, helpen wij ook uw gemeente met opzet en uitvoering van onderzoek op maat. En dat start met een vrijblijvend gesprek.

Benieuwd naar wat Right ook voor u kan betekenen?

Vul nu het formulier in en één van onze experts neemt spoedig contact met u op.
Offerte