Evenementen onderzoek

Als u het écht wilt weten...

Verfijn uw evenementenaanpak met doelgericht onderzoek

Right Marktonderzoek brengt met ruim 30 jaar ervaring inzicht in de impact en beleving van uw evenementen, zowel nationaal als internationaal. Door middel van directe enquêtes, verzameld via moderne technologie, bieden wij waardevolle data die essentieel is voor het succesvol plannen, uitvoeren en evalueren van elk type evenement.

Geïnteresseerd in het verhogen van de impact van uw evenementen? Contacteer Right Marktonderzoek voor een persoonlijke kennismaking of vraag een offerte aan. Laat ons ervaren team u helpen bij het ontdekken van cruciale inzichten die uw evenementen naar een hoger niveau tillen.

Een videocall is zo geregeld – wij horen graag van u!

Contact

Hoe wij werken

Tijdens evenementen zetten wij face-to-face enquêtes in, die zowel gestructureerd als semi-gestructureerd kunnen zijn, afhankelijk van de behoefte aan flexibiliteit in het gesprek. Onze enquêteurs gebruiken tablets, waardoor antwoorden direct en efficiënt in onze database worden gelogd. Dit stelt ons in staat om real-time feedback te verzamelen en snel te handelen op basis van de verzamelde inzichten.

Inzichtelijke rapportage

De resultaten van het evenementenonderzoek worden vertaald naar heldere, visuele rapportages. Met tools zoals online dashboards en infographics zorgen we ervoor dat de bevindingen inzichtelijk en makkelijk te begrijpen zijn. Deze aanpak helpt bij het identificeren van sterke punten en verbetermogelijkheden voor toekomstige evenementen.
Alle rapportages

Rapportagevormen

Powerpoint
Online dashboards
Infographics
Presentatie

Benieuwd naar wat Right ook voor u kan betekenen?

Vul nu het formulier in en één van onze experts neemt spoedig contact met u op.
Offerte