Panelonderzoek

Als u het écht wilt weten...

Uw vragenlijst, ons expertisegebied

Wilt u inzicht krijgen in de meningen en voorkeuren van consumenten of bedrijven binnen specifieke demografische groepen? Right Marktonderzoek heeft meer dan 30 jaar ervaring in panelonderzoek en kan precies de doelgroep bereiken die u voor ogen heeft.

Interesse in hoe een panelonderzoek uw organisatie kan verbeteren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Een videocall is zo geregeld – wij horen graag van u!

Contact

Wat wij bieden

Right Marktonderzoek beschikt over professionele onderzoekssoftware voor het uitvoeren van online panelonderzoek. Onze tool biedt onder andere de volgende functionaliteit en voordelen:
de vragenlijsten zijn altijd in een responsive design, zodat de vragenlijst op elke type device eenvoudig in te vullen is (mobiel, tablet, desktop etc.)
de gepersonaliseerde e-mail met unieke link maakt het mogelijk om het invullen te onderbreken om op later tijdstip verder te gaan
er kan beeldmateriaal worden getoond, zodat communicatie-uitingen (beeld en geluid) aan respondenten kunnen worden voorgelegd
afhankelijk van achtergrondkenmerken of antwoorden op vragen biedt online onderzoek de mogelijkheid om, specifieke routings in de vragenlijst in te bouwen
Om de beschikbaarheid van de data en de vragenlijsten te garanderen, wordt de data op twee verschillende servers opgeslagen. Right Marktonderzoek heeft beschikking over een eigen server, zodat verkeer goed gemonitord kan worden en er een gegarandeerde uptime is van 99,8 procent.

Online panelonderzoek: breed en betrouwbaar

Ons ISO 26362-gecertificeerde online panel omvat een representatieve doorsnee van Nederlandse consumenten en bedrijven. Door middel van selectievragen zorgen we ervoor dat de juiste respondenten deelnemen aan uw onderzoek. Onze aanpak garandeert:

jaarlijkse update van ledenprofielen voor een gerichte benadering
diverse wervingsmethoden voor optimale representativiteit
strikte privacywaarborging, met de belofte dat we contactgegevens nooit delen met derden

Inzichtelijke rapportage

Een panelonderzoek met Right Marktonderzoek levert rijke inzichten op. Wij bieden diverse rapportageopties, waaronder online dashboards en infographics om de resultaten helder en inzichtelijk te maken.
Alle rapportages

Rapportagevormen

Powerpoint
Online dashboards
Infographics
Presentatie

Benieuwd naar wat Right ook voor u kan betekenen?

Vul nu het formulier in en één van onze experts neemt spoedig contact met u op.
Offerte