ICT

Als u het écht wilt weten...

Onderzoek in de ICT

Bij Right Marktonderzoek zijn we gespecialiseerd in de dynamische Internet en ICT sector. We begrijpen het belang van deze branche in de digitale wereld en bieden bedrijven binnen dit domein maatoplossingen. Of het nu gaat om softwareontwikkeling, cloud computing of cybersecurity, we hebben de expertise om diepgaande tevredenheidsonderzoeken uit te voeren. Onze analyses leveren inzichten om prestaties te meten en verbeteringen te implementeren, gericht op zowel klant- als medewerkertevredenheid. Naast onderzoek adviseren we ook over praktische toepassingen voor groei. Wilt u meer weten over hoe Right Marktonderzoek u kan helpen om succes te behalen in de Internet en ICT branche? Als u klaar bent voor een samenwerking die echt verschil maakt, aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij staan voor u klaar.

Contact

Ervaring maakt het verschil

Met meer dan 30 jaar ervaring en vertrouwd door meer dan 50 gemeenten, garanderen wij deskundige inzichten en een beproefde staat van dienst, ook voor uw gemeente. Onze onderzoeken worden zorgvuldig ontworpen om optimaal aan te laten sluiten bij uw behoeftes, situatie, en cultuur. Ontdek zelf hoe onze onderzoeksresultaten uw gemeente verder kunnen helpen. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Hiermee helpen wij gemeenten vooruit

We helpen gemeenten met het verbeteren van hun dienstverlening, het effectiever maken van beleid en het creëren van een aantrekkelijke werkomgeving die zowel gezond, veilig, plezierig als efficiënt is.

Wij helpen gemeenten o.a. bij de volgende zaken:
evalueren van medewerkerstevredenheid en -betrokkenheid door middel van op maat gemaakte enquêtes en interviews
het beoordelen van de kwaliteit van gemeentelijke dienstverlening onder inwoners
uitvoeren van beleidsonderzoek dat uw besluitvorming versterkt
het optimaliseren van uw website
de perceptie meten van specifieke vraagstukken en projecten
een opiniepeiling onder uw inwoners
de uitwerking van verschillende scenario’s toetsen
raadplegingen houden over het gemeentelijke budget
rekenkameronderzoek
Geleid door een team van erkende experts in gemeentelijk onderzoek, helpen wij ook uw gemeente met opzet en uitvoering van onderzoek op maat. En dat start met een vrijblijvend gesprek.

Benieuwd naar wat Right ook voor u kan betekenen?

Vul nu het formulier in en één van onze experts neemt spoedig contact met u op.
Offerte