Team

Als u het écht wilt weten...

Hans Homma

oprichter en directeur
|
sinds 1992
Marktonderzoek is al ruim 30 jaar mijn passie en houdt mij scherp, kritisch en nieuwsgierig. Deze ervaring gebruik ik om, samen met enthousiaste en deskundige collega’s, uw onderzoeksvragen optimaal te beantwoorden en u te ondersteunen bij de implementatie.

Geert Hamstra

bedrijfsmanager
|
sinds 2006
Werken bij Right betekent voor mij een grote diversiteit aan projecten en afwisselende werkzaamheden in een gedreven team, dit spreekt mij erg aan.

Wesley Aalbers

projectleider
|
sinds 2020
Onderzoeken en zorgvuldig analyseren zijn kwaliteiten die mij passen. Als socioloog ben ik altijd geïnteresseerd in de werking van processen in verschillende domeinen. Mijn ervaring en nieuwsgierigheid zet ik graag in om organisaties te helpen bij het genereren en toepassen van concrete informatie.

Ursula Homma

HR kwaliteitsmanager
|
sinds 1998
Als onderdeel van het enthousiaste team van Right Marktonderzoek bewaak ik kwaliteit, ondersteun projecten en ben ik verantwoordelijk voor alle personeelszaken (administratie, planning en het arbeidsomstandighedenbeleid).

Jeroen Kommer

marktonderzoeker
|
sinds 2001
Naast mijn specialisatie in kwalitatief onderzoek is het mijn uitdaging om met mijn creativiteit onderzoekgegevens helder en duidelijk te visualiseren.

Senn Homma

online marketeer
|
sinds 2019
Ik ben student Commerciële Economie en onderdeel van het dynamische team van Right. Mijn focus ligt op online marketing, met een specialisatie in SEO, SEA en website optimalisatie. Ik vervul een ondersteunende rol, gericht op het versterken van onze online aanwezigheid.

Aniek Buruma

marktonderzoeker
|
sinds 2019
In 2016 heb ik mijn studie Sociale Psychologie afgerond, onderzoeken heb ik altijd zeer interessant gevonden. Bij Right Marktonderzoek kan ik een breed scala aan (markt)onderzoeken doen, met een enthousiast team en voor opdrachtgevers uit veel verschillende sectoren. Dit maakt elke dag een leuke uitdaging.

Kirsten Schoonhoven

assistent marktonderzoeker
|
sinds 2024
Door mijn interesse voor (data)onderzoek loop ik als student sociologie stage bij Right. Een bureau waar ik mij verder kan ontwikkelen in het analyseren van data, maar waar ik ook nieuwe onderdelen van onderzoeken kan ontdekken in zowel kwantitatief als kwalitatief onderzoek.

Fiona Macinroy

projectondersteuner
|
sinds 2017
Werken bij Right Marktonderzoek geeft me veel energie. Het afnemen van vragenlijsten is boeiend vanwege de diversiteit aan onderzoeken en respondenten. Mijn interesse in mensen nodigt mij iedere keer weer uit om geïnspireerd met verschillende doelgroepen in gesprek te gaan.

Sytske Schuurhannes

projectondersteuner
|
sinds 2011
Ik heb ruime ervaring in het afnemen van telefonische en face-to-face vragenlijsten onder diverse doelgroepen. De diversiteit van de vraagstukken en de verschillende te ondervragen doelgroepen vind ik interessant en e leerzaam. Mijn nieuwsgierigheid wordt telkens geprikkeld bij Right Marktonderzoek.

Davio van Leeuwen

projectondersteuner
|
sinds 2023
Als onderdeel van een enthousiast team bij Right Marktonderzoek houd ik mij vooral bezig met deskresearch. Bij Right kan ik een breed scala aan marktonderzoeken doen, de diversiteit in opdrachtgevers spreekt mij erg aan.

Benieuwd naar wat Right ook voor u kan betekenen?

Vul nu het formulier in en één van onze experts neemt spoedig contact met u op.
Offerte