Milieu & energie

Als u het écht wilt weten...

Onderzoek in milieu en energie

In de essentiële sector van milieu en energie is kennis van uw stakeholders cruciaal voor groei en verduurzaming. Right Marktonderzoek biedt onderzoeksdiensten specifiek voor deze dynamische sector, gericht op klimaat en duurzaamheid. Met onze ervaring in klant- en medewerkerstevredenheidsonderzoeken leveren we inzichten voor strategische verbeteringen. We combineren dataverzameling met advies, zodat onderzoeksresultaten daadwerkelijk impact hebben. Bent u geïnteresseerd in hoe Right Marktonderzoek uw organisatie in de milieu- en energiebranche kan helpen? Neem dan contact met ons op. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en bij te dragen aan uw inspanningen om onze wereld duurzamer en energie-efficiënter te maken.

Contact

Ervaring maakt het verschil

Met meer dan 30 jaar ervaring en vertrouwd door meer dan 50 gemeenten, garanderen wij deskundige inzichten en een beproefde staat van dienst, ook voor uw gemeente. Onze onderzoeken worden zorgvuldig ontworpen om optimaal aan te laten sluiten bij uw behoeftes, situatie, en cultuur. Ontdek zelf hoe onze onderzoeksresultaten uw gemeente verder kunnen helpen. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Hiermee helpen wij gemeenten vooruit

We helpen gemeenten met het verbeteren van hun dienstverlening, het effectiever maken van beleid en het creëren van een aantrekkelijke werkomgeving die zowel gezond, veilig, plezierig als efficiënt is.

Wij helpen gemeenten o.a. bij de volgende zaken:
evalueren van medewerkerstevredenheid en -betrokkenheid door middel van op maat gemaakte enquêtes en interviews
het beoordelen van de kwaliteit van gemeentelijke dienstverlening onder inwoners
uitvoeren van beleidsonderzoek dat uw besluitvorming versterkt
het optimaliseren van uw website
de perceptie meten van specifieke vraagstukken en projecten
een opiniepeiling onder uw inwoners
de uitwerking van verschillende scenario’s toetsen
raadplegingen houden over het gemeentelijke budget
rekenkameronderzoek
Geleid door een team van erkende experts in gemeentelijk onderzoek, helpen wij ook uw gemeente met opzet en uitvoering van onderzoek op maat. En dat start met een vrijblijvend gesprek.

Benieuwd naar wat Right ook voor u kan betekenen?

Vul nu het formulier in en één van onze experts neemt spoedig contact met u op.
Offerte