Werkwijze

Als u het écht wilt weten...

Onze kernwaarden: maatwerk en betrokkenheid

Bij Right Marktonderzoek vormen betrokkenheid, persoonlijke interactie, en onderzoek op maat de kern van onze benadering, ondersteund door meer dan drie decennia ervaring. We navigeren gezamenlijk door de verschillende fasen van het onderzoeksproces, met het doel om resultaten te leveren die nauw aansluiten bij uw verwachtingen.

Geïnteresseerd in een samenwerking waarbij uw onderzoeksvraag centraal staat en wordt benaderd met op maat gemaakte oplossingen?

Neem contact op met Right Marktonderzoek voor een oriënterend gesprek. Een videocall is zo geregeld – wij horen graag van u!

Contact

Fase 1: inventarisatie en kennismaking

Ons traject start met een kennismakingsgesprek waarin uw specifieke vragen en doelen centraal staan. We zetten onze expertise in om te bepalen welke vraagstukken via marktonderzoek beantwoord kunnen worden en formuleren samen een concrete onderzoeksvraag. We bespreken voorgaande studies, identificeren uw doelgroep, en selecteren de optimale onderzoeksmethoden. Dit gesprek leidt tot een op maat gemaakte offerte.

Fase 2: onderzoeksontwerp op maat

Elk onderzoek vereist een unieke aanpak. De onderzoeksopzet omvat:

01

doelstelling

02

de doelgroep

03

steekproefgrootte

04

onderzoeksmethode

05

planning

06

rapportagevorm

Het opstellen van de opzet verloopt in nauw overleg met elkaar. Duidelijk wordt wat u van ons kunt verwachten en wat u eventueel zelf kunt doen.

Fase 3: het opstellen van de vragenlijst

De ontwikkeling van de vragenlijst is een collaboratief proces waarbij uw inbreng en onze expertise samenkomen. Afhankelijk van uw voorkeur kunnen wij de vragenlijst ontwikkelen of uw concept verfijnen. Het resultaat is een op maat gemaakte vragenlijst die perfect aansluit bij zowel de onderzoeksmethodiek als de doelgroep.

Fase 4: uitvoering veldwerk

Het veldwerk vormt de kern van de datacollectie, afgestemd op de specifieke eisen van het onderzoeksontwerp. Ons team zorgt voor een naadloze uitvoering, of het nu gaat om kwantitatief of kwalitatief onderzoek, om zo betrouwbare resultaten te garanderen.

Fase 5: rapportage en delen van inzichten

Na afronding van het veldwerk zetten we de verzamelde gegevens om in heldere en impactvolle rapportages. Of u nu kiest voor een PowerPoint-presentatie, een infographic, of een online dashboard; we zorgen ervoor dat de rapportagevorm aansluit bij uw behoeften en budget.
Alle rapportagesOnline dashboard

Rapportagevormen

Powerpoint
Online dashboards
Infographics

Fase 6: presentatie en evaluatie

De finale stap in ons onderzoeksproces is de presentatie en evaluatie van de resultaten. Afhankelijk van het type onderzoek en uw wensen kan een uitgebreide bespreking en presentatie van de bevindingen essentieel zijn. Vooral bij gevoelige thema’s zoals medewerkersonderzoeken draagt dit bij aan de objectiviteit en de acceptatie van de resultaten.

Benieuwd naar wat Right ook voor u kan betekenen?

Vul nu het formulier in en één van onze experts neemt spoedig contact met u op.
Offerte

1.000+

Klanten

8,4

Klanttevredenheid

4.000+

Verrichte onderzoeken

30+

Jaar ervaring
Right in cijfers