Behoefte-onderzoek

Als u het écht wilt weten...

Inzicht in vraag en waardering

Right Marktonderzoek levert grondige behoefte- en haalbaarheidsonderzoeken die essentieel inzicht bieden in de vraag naar uw diensten of producten, zowel bestaand als nieuw. Onze analyses maken duidelijk hoe potentieel geïnteresseerden de waarde van uw aanbod zien en of uw concept voldoende onderscheidend vermogen heeft ten opzichte van de concurrentie.

Benieuwd hoe Right Marktonderzoek u kan helpen uw diensten of producten te optimaliseren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Een videocall is zo geregeld – wij horen graag van u!

Contact

Hoe wij werken

We bepalen samen met u de beste onderzoeksmethode gebaseerd op het type product of dienst en de beoogde doelgroep: kwantitatief voor numerieke data, kwalitatief voor diepgaande inzichten, of een mix van beide. Kwantitatief onderzoek verschaft cijfers voor concrete analyses, terwijl kwalitatief onderzoek inzicht geeft in de percepties en verwachtingen van uw doelgroep, verrijkt met directe feedback.

Heldere rapportage

Onze rapportages bieden een heldere en bondige visualisatie van de onderzoeksresultaten. We maken gebruik van diverse tools zoals online dashboards en infographics om ervoor te zorgen dat u de inzichten krijgt die u nodig heeft om uw aanbod optimaal af te stemmen op de marktvraag.
Alle rapportages

Rapportagevormen

Powerpoint
Online dashboards
Infographics
Presentatie

Ervaringen behoefte-onderzoek nieuwe hbo-master

"Right zoekt goed aansluiting bij de behoefte van de klant. Er is goed contact geweest gedurende het gehele traject. Persoonlijk en professioneel, ook naar onze partners toe."

Meintsje de Vries, projectcoordinator NHL Stenden Hogeschool

Cases

Onderwijs
Scholengemeenschap Lelystad
Scholengemeenschap Lelystad (SGL) zet een stap vooruit met de oprichting van ouderpanels, ondersteund door diepgaand tevredenheidsonderzoek van Right Marktonderzoek. Dit onderzoek onder leerlingen, ouders, en personeel biedt essentiële inzichten voor kwaliteitsbesprekingen en voldoet aan de normen van de onderwijsinspectie. Een strategische zet van SGL om betrokkenheid te vergroten en onderwijskwaliteit continu te verbeteren.
Bekijk
Zorg & Arbeid
Impegno
Ontdek hoe Impegno, in samenwerking met Right Marktonderzoek, een nieuwe aanpak in cliëntfeedback introduceert. Door over te stappen op korte, online enquêtes, afgestemd op het zorgtraject, verkrijgt Impegno diepgaande inzichten die de zorgverlening verder optimaliseren. Deze aanpak biedt directe, waardevolle feedback via een interactief dashboard, essentieel voor vraaggestuurde en resultaatgerichte zorg.
Bekijk
Milieu- en energie
Circulus
Ontdek in het recente klanttevredenheidsonderzoek van Right Marktonderzoek hoe inwoners binnen het verzorgingsgebied van Circulus de diensten van Circulus waarderen. Dit onderzoek biedt inzicht in de sterke punten van Circulus en identificeert kansen voor verdere verbeteringen.
Bekijk
Retail
Action
Ontdek hoe Right Marktonderzoek, door interviews in Action winkels, inzicht biedt in de impact van restyling van winkels. Deze gesprekken met klanten voor en na de vernieuwingen belichten essentiële aspecten van de klantbeleving en hoe deze is getransformeerd. Een kans voor Action om hun winkelervaring nog verder te optimaliseren.
Bekijk
Milieu- en energie
Rova
Ontdek hoe Right Marktonderzoek inzicht biedt in ROVA's sterke punten en kansen voor verbetering door diepgaande gesprekken met stakeholders. De kern? ROVA’s waardering voor professionaliteit tegenover een kans voor helderdere communicatie over innovatie en duurzaamheid.
Bekijk

Benieuwd naar wat Right ook voor u kan betekenen?

Vul nu het formulier in en één van onze experts neemt spoedig contact met u op.
Offerte