Bijna de helft (47%) van de inwoners van de provincie Overijssel, Flevoland en Gelderland staat positief tegenover de uitbreiding van Lelystad Airport. Ruim één op de vijf inwoners (21%) staat negatief tegenover de uitbreiding van het vliegveld. Dat blijkt uit de opiniepeiling die Right Marktonderzoek heeft uitgevoerd in opdracht van RTV Oost, Omroep Flevoland en Omroep Gelderland.

Als u het echt wilt weten...?

Right Marktonderzoek & Advies B.V.

T: 038 - 4212185 E: info@rightmarktonderzoek.nl Contact

Tijdens de opiniepeiling is inwoners gevraagd hoe zij staan tegenover de uitbreiding van het vliegveld en hoe zij staan tegenover de gekozen vliegroutes die de uitbreiding van het vliegveld met zich meebrengt. Waar bijna de helft van de inwoners positief tegenover de uitbreiding van het vliegveld staat, zijn zij over de gekozen vliegroutes minder positief: 24% van de inwoners staat positief tegenover de gekozen vliegroutes en 31% staat hier negatief tegenover.

Ook is inwoners gevraagd in hoeverre zij er vertrouwen in hebben dat de politiek de juiste beslissingen neemt over de uitbreiding van Lelystad Airport. Hieruit blijkt 37% geen tot weinig vertrouwen in de politiek te hebben, tegenover 36% die enigszins tot veel vertrouwen in de politiek heeft.
De volledige resultaten van het onderzoek leest u in het onderzoeksrapport.

Download de rapportage
Alle media- en nieuwsberichten

 

Een aantal klanten:

  • Right Marktonderzoek heeft onderzoek uitgevoerd voor Dedicon.
  • Right Martkonderzoek heeft onderzoek uitgevoerd voor Treant Zorggroep.
  • Right Martkonderzoek heeft onderzoek uitgevoerd voor Wbooks
  • Right Marktonderzoek heeft onderzoek uitgevoerd voor 100% NL.
  • Right Marktonderzoek heeft onderzoek uitgevoerd voor ECN.
  • Right Martkonderzoek heeft onderzoek uitgevoerd voor Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
  • Right Marktonderzoek heeft onderzoek uitgevoerd voor Sportservice Flevoland
  • Right Martkonderzoek heeft onderzoek uitgevoerd voor iverse Friese Gemeenten

Right Marktonderzoek is lid van:

Als u het écht wilt weten...? Bel of mail ons!

Bel: 038 - 4212185

Cookies

We gebruiken cookies om content en mogelijke advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen