Diepte-interviews

Right Marktonderzoek heeft ruim 30 jaar ervaring met het uitvoeren van diepte-interviews voor diverse branches en onder verschillende doelgroepen. Diepte-interviews geven diepgaande informatie doordat ingegaan kan worden op achterliggende motivaties, meningen, wensen en behoeften van de doelgroep. Het gaat in op het waarom van heersende meningen en bepaalde gedragingen. Daarbij worden bewuste motivaties van de doelgroep besproken, maar ook onbewuste motivaties kunnen worden achterhaald, door gebruikmaking van projectieve technieken. De interviews worden altijd afgenomen door getrainde en ervaren interviewers van Right Marktonderzoek.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek, incompany presentatie of offerte. Maak kennis met de ervaring van Right Marktonderzoek.

Als u het echt wilt weten...?

Right Marktonderzoek & Advies B.V.

T: 038 - 4212185 E: info@rightmarktonderzoek.nl Contact

Diepte-interviews worden meestal via een video-verbinding gevoerd, maar interviews kunnen uiteraard ook plaats vinden bij respondenten thuis, op de werkplek of op een onderzoekslocatie. In het laatste geval wordt de opdrachtgever in de gelegenheid gesteld het gesprek live te volgen vanuit een nabij gelegen ruimte.

Diepte-interviews bieden, afhankelijk van de onderzoeksvraag, grofweg de volgende voordelen:

 • het is mogelijk om met een individu diep in te gaan op het onderwerp (dieper dan in groepsdiscussies) en er is geen belemmering door andere deelnemers zoals dat bij groepsdiscussies kan worden ervaren
 • de respondent kan zich meer op zijn/haar gemak voelen, aangezien een diepte-interview in de thuissituatie kan worden afgenomen en bepaalde onderwerpen die taboe zijn kunnen in privé-situaties worden besproken
 • het is mogelijk om projectieve technieken toe te passen.
Meer weten over projectieve technieken?

Rapportage

Diepte-interviews leveren een bron van informatie op. Wij hebben diverse visuele weergaven ontwikkeld, die het resultaat van het onderzoek zo helder en bondig mogelijk in beeld brengen. Wij hanteren verschillende rapportagevormen waaronder PowerPoint rapportages, online dashboards, Infographics en presentaties.

Meer weten over onze rapportagevormen? Klik op onderstaande button.

Rapportage

Offerte?

Wilt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

Offerte

Een aantal klanten:

 • Right Martkonderzoek heeft onderzoek uitgevoerd voor MEE
 • Beter Wonen
 • Right Martkonderzoek heeft onderzoek uitgevoerd voor Hogeschool Rotterdam
 • Right Martkonderzoek heeft onderzoek uitgevoerd voor gemeente Westland
 • Right Martkonderzoek heeft onderzoek uitgevoerd voor Telstar
 • Right Martkonderzoek heeft onderzoek uitgevoerd voor Rosenthal Research
 • Right Marktonderzoek heeft onderzoek uitgevoerd voor BNNVARA
 • Right Marktonderzoek heeft onderzoek uitgevoerd voor MKB Midden Nederland

Right Marktonderzoek is lid van:

Als u het écht wilt weten...? Bel of mail ons!

Bel: 038 - 4212185

Cookies

We gebruiken cookies om content en mogelijke advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen