Team

Directeur Hans Homma richtte tijdens zijn studie Commerciële Economie aan hogeschool Windesheim in 1992 Right Marktonderzoek op. In inmiddels ruim 25 jaar is Right uitgegroeid tot een vakkundig en ervaren onderzoeksbureau. Right kenmerkt zich door zijn flexibiliteit en vooral persoonlijke aanpak. Met passie en enthousiasme levert het team heldere en toepasbare onderzoeksresultaten voor een breed scala aan opdrachtgevers, zowel in de non-profit als profit sector.

 • Hans Hommaoprichter en directeur
  Werkt bij Right sinds: 1992

  Marktonderzoek is al bijna 30 jaar mijn passie en houdt mij scherp, kritisch en nieuwsgierig. Deze ervaring gebruik ik om, samen met enthousiaste en deskundige collega’s, uw onderzoeksvragen optimaal te beantwoorden en u te ondersteunen bij de implementatie.

 • Ursula Hommamede-eigenaar, personeelszaken en kwaliteitsmanager
  Werkt bij Right sinds: 1998

  Als onderdeel van het enthousiaste team van Right Marktonderzoek bewaak ik kwaliteit, ondersteun projecten en ben ik verantwoordelijk voor alle personeelszaken (administratie, planning en het arbeidsomstandighedenbeleid).

 • Geert Hamstrabedrijfsmanager
  Werkt bij Right sinds: 2006

  Werken bij Right betekent voor mij een grote diversiteit aan projecten en afwisselende werkzaamheden in een gedreven team, dit spreekt mij erg aan.

 • Jeroen Kommermarktonderzoeker
  Werkt bij Right sinds: 2001

  Naast mijn specialisatie in kwalitatief onderzoek is het mijn uitdaging om met mijn creativiteit onderzoekgegevens helder en duidelijk te visualiseren.

 • Aniek Olthofmarktonderzoeker
  Werkt bij Right sinds: 2019

  In 2016 heb ik mijn studie Sociale Psychologie afgerond, onderzoeken heb ik altijd interessant gevonden. Bij Right Marktonderzoek kan ik een breed scala aan onderzoeken doen, met een enthousiast team en voor opdrachtgevers uit veel verschillende sectoren. Dit maakt elke dag een leuke uitdaging.

 • Alies Mulderprojectondersteuner
  Werkt bij Right sinds: 2000

  Sinds 2000 werk ik bij Right. Het ondersteunen bij de diverse projecten en het begeleiden en enthousiasmeren van onze medewerkers tijdens telefonisch (in ons eigen callcenter)en face-to-face veldwerk geeft mij veel voldoening. Daarnaast verricht ik ook diverse administratieve taken.

 • Sytske Schuurhannesprojectondersteuner
  Werkt bij Right sinds: 2011

  Inmiddels heb ik ruime ervaring in het afnemen van telefonische en face-to-face vragenlijsten. De enorme diversiteit van de vraagstukken en de te ondervragen doelgroepen vind ik erg interessant en leerzaam. Mijn nieuwsgierigheid wordt continu geprikkeld bij Right Marktonderzoek.

 • Fiona Macinroyprojectondersteuner
  Werkt bij Right sinds: 2017

  Sinds 2017 werk ik bij Right. Werken bij Right Marktonderzoek geeft me heel veel energie. Het afnemen van vragenlijsten vind ik boeiend vanwege de diversiteit aan onderzoeken en respondenten. Mijn interesse in mensen nodigt mij iedere keer weer uit om geïnspireerd in gesprek te gaan.

 • Ilja van den Bergprojectondersteuner
  Werkt bij Right sinds: 2019

  Sinds begin 2019 werk ik bij Right met erg veel plezier. Het contact met mensen uit allerlei segmenten en de diversiteit in onderzoeken maakt het werk afwisselend.

Right Marktonderzoek is lid van:

Als u het écht wilt weten...? Bel of mail ons!

Bel: 038 - 4212185

Cookies

We gebruiken cookies om content en mogelijke advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen