Onze professionals

Leer ons kennen! Neem geheel vrijblijvend contact op.

 • Hans Hommaoprichter en directeur
  Werkt bij Right sinds: 1992

  Marktonderzoek is al ruim 30 jaar mijn passie en houdt mij scherp, kritisch en nieuwsgierig. Deze ervaring gebruik ik om, samen met enthousiaste en deskundige collega’s, uw onderzoeksvragen optimaal te beantwoorden en u te ondersteunen bij de implementatie.

 • Ursula Hommamede-eigenaar, personeelszaken en kwaliteitsmanager
  Werkt bij Right sinds: 1998

  Als onderdeel van het enthousiaste team van Right Marktonderzoek bewaak ik kwaliteit, ondersteun projecten en ben ik verantwoordelijk voor alle personeelszaken (administratie, planning en het arbeidsomstandighedenbeleid).

 • Geert Hamstrabedrijfsmanager
  Werkt bij Right sinds: 2006

  Werken bij Right betekent voor mij een grote diversiteit aan projecten en afwisselende werkzaamheden in een gedreven team, dit spreekt mij erg aan.

 • Jeroen Kommermarktonderzoeker
  Werkt bij Right sinds: 2001

  Naast mijn specialisatie in kwalitatief onderzoek is het mijn uitdaging om met mijn creativiteit onderzoekgegevens helder en duidelijk te visualiseren.

 • Aniek Olthofmarktonderzoeker
  Werkt bij Right sinds: 2019

  In 2016 heb ik mijn studie Sociale Psychologie afgerond, onderzoeken heb ik altijd zeer interessant gevonden. Bij Right Marktonderzoek kan ik een breed scala aan (markt)onderzoeken doen, met een enthousiast team en voor opdrachtgevers uit veel verschillende sectoren. Dit maakt elke dag een leuke uitdaging.

 • Wesley Aalbersprojectleider
  Werkt bij Right sinds: 2020

  Onderzoeken en zorgvuldig analyseren zijn kwaliteiten die mij passen. Als socioloog ben ik altijd geïnteresseerd in de werking van processen in verschillende domeinen. Mijn ervaring en nieuwsgierigheid zet ik graag in om organisaties te helpen bij het genereren en toepassen van concrete informatie.

 • Sytske Schuurhannesprojectondersteuner
  Werkt bij Right sinds: 2011

  Ik heb ruime ervaring in het afnemen van telefonische en face-to-face vragenlijsten onder diverse doelgroepen. De diversiteit van de vraagstukken en de verschillende te ondervragen doelgroepen vind ik interessant en e leerzaam. Mijn nieuwsgierigheid wordt telkens geprikkeld bij Right Marktonderzoek.

 • Fiona Macinroyprojectondersteuner
  Werkt bij Right sinds: 2017

  Werken bij Right Marktonderzoek geeft me veel energie. Het afnemen van vragenlijsten is boeiend vanwege de diversiteit aan onderzoeken en respondenten. Mijn interesse in mensen nodigt mij iedere keer weer uit om geïnspireerd met verschillende doelgroepen in gesprek te gaan.

 • Kirsten Schoonhovenstagiaire
  Werkt bij Right sinds: 2024

  Door mijn interesse voor (data)onderzoek loop ik als student sociologie stage bij Right. Een bureau waar ik mij verder kan ontwikkelen in het analyseren van data, maar waar ik ook nieuwe onderdelen van onderzoeken kan ontdekken in zowel kwantitatief als kwalitatief onderzoek.

Right Marktonderzoek is aangesloten bij:

Right Marktonderzoek

Als u het écht wilt weten...? Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte!

Bel: 038 - 4212185