Team

Directeur Hans Homma richtte tijdens zijn studie Commerciële Economie aan hogeschool Windesheim in 1992 Right Marktonderzoek op. In inmiddels 25 jaar is Right uitgegroeid tot een vakkundig en ervaren onderzoeksbureau. Right kenmerkt zich door zijn flexibiliteit en vooral persoonlijke aanpak. Met passie en enthousiasme levert het team heldere en toepasbare onderzoeksresultaten voor een breed scala aan opdrachtgevers, zowel in de non-profit als profit sector.

 • Hans Hommaoprichter en directeur
  Werkt bij Right sinds: 1992

  Door de jaren heen ben ik inmiddels een marktonderzoeker in hart en nieren geworden. Mijn ervaring houdt mij scherp en nieuwsgierig.

 • Ursula Hommaplanning en personeelsadministratie
  Werkt bij Right sinds: 1998

  Mijn werkzaamheden binnen Right richten zich vooral op de personeelszaken. Ik ben de partner van Hans en naast ons marktonderzoekbureau runnen wij samen ons gezin met 4 kinderen.

 • Geert Hamstrabedrijfsmanager
  Werkt bij Right sinds: 2006

  Werken bij Right betekent voor mij een grote diversiteit aan projecten en afwisselende werkzaamheden in een gedreven team, dit spreekt mij erg aan.

 • Jeroen Kommermarktonderzoeker
  Werkt bij Right sinds: 2001

  Naast mijn specialisatie in kwalitatief onderzoek is het mijn uitdaging om met mijn creativiteit onderzoekgegevens helder en duidelijk te visualiseren.

 • Anita Kuijpermarktonderzoeker
  Werkt bij Right sinds: 2015

  Sinds 2011 zit ik in de onderzoekswereld, sinds 2015 werk ik bij Right Marktonderzoek. Ik heb inmiddels veel ervaring met diverse en uiteenlopende onderzoeks- trajecten en mij gespecialiseerd in data-analyses in SPSS. Het werken met cijfers verveelt mij nooit en geeft mij veel voldoening!

 • Daphne Nieuwenhuismarktonderzoeker
  Werkt bij Right sinds: 2017

  Als marktonderzoeker haal ik er voldoening uit om onderzoeken uit te voeren die concrete, praktijkgerichte resultaten opleveren, waar opdrachtgevers direct mee aan de slag kunnen. De variatie in projecten bij Right zorgt ervoor dat ik me uitgedaagd blijf voelen.

 • Aniek Olthofmarktonderzoeker
  Werkt bij Right sinds: 2019

  In 2016 heb ik mijn studie Sociale Psychologie afgerond, onderzoeken heb ik altijd interessant gevonden. Bij Right Marktonderzoek kan ik een breed scala aan onderzoeken doen, met een enthousiast team en voor opdrachtgevers uit veel verschillende sectoren. Dit maakt elke dag een leuke uitdaging.

 • Marloes Vettemarktonderzoeker
  Werkt bij Right sinds: 2019

  Doordat ik tijdens mijn studie (Toegepaste Gerontologie) veel onderzoeken heb uitgevoerd werd mijn interesse gewekt voor het marktonderzoek. Ik kijk er naar uit om mezelf bij Right Marktonderzoek verder te ontwikkelen en ervaring op te doen binnen een grote diversiteit aan opdrachten.

 • Alies Mulderprojectondersteuner
  Werkt bij Right sinds: 2000

  Het ondersteunen bij diverse projecten en het begeleiden en enthousiasmeren van onze medewerkers tijdens veldwerk activiteiten geeft mij veel voldoening. Daarnaast verricht ik administratieve taken.

 • Sytske Schuurhannesprojectondersteuner
  Werkt bij Right sinds: 2011

  Inmiddels heb ik ruime ervaring in het afnemen van telefonische en face-to-face vragenlijsten. De enorme diversiteit van de vraagstukken en de te ondervragen doelgroepen vind ik erg interessant en heel leerzaam. Mijn nieuwsgierigheid wordt continu geprikkeld bij Right Marktonderzoek.

 • Fiona Macinroyprojectondersteuner
  Werkt bij Right sinds: 2017

  Werken bij Right geeft me heel veel energie. Het afnemen van vragenlijsten vind ik boeiend vanwege de diversiteit aan onderzoeken en respondenten. Mijn interesse in mensen nodigt mij iedere keer weer uit om geïnspireerd in gesprek te gaan.

Right Marktonderzoek is lid van:

Als u het écht wilt weten...? Bel of mail ons!

Bel: 038 - 4212185

Cookies

We gebruiken cookies om content en mogelijke advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen