Team

Directeur Hans Homma richtte tijdens zijn studie Commerciële Economie aan hogeschool Windesheim in 1992 Right Marktonderzoek op. In inmiddels 25 jaar is Right uitgegroeid tot een vakkundig en ervaren onderzoeksbureau. Right kenmerkt zich door zijn flexibiliteit en vooral persoonlijke aanpak. Met passie en enthousiasme levert het team heldere en toepasbare onderzoeksresultaten voor een breed scala aan opdrachtgevers, zowel in de non-profit als profit sector.

 

 • Hans Hommaoprichter en directeur
  Werkt bij Right sinds: 1992

  Door de jaren heen ben ik inmiddels een marktonderzoeker in hart en nieren geworden. Mijn ervaring houdt mij scherp en nieuwsgierig.

 • Ursula Hommaplanning en personeelsadministratie
  Werkt bij Right sinds: 1998

  Mijn werkzaamheden binnen Right richten zich vooral op de personeelszaken. Ik ben de partner van Hans en naast ons marktonderzoekbureau runnen wij samen ons gezin met 4 kinderen.

 • Geert Hamstrabedrijfsmanager
  Werkt bij Right sinds: 2006

  Werken bij Right betekent voor mij een grote diversiteit aan projecten en afwisselende werkzaamheden in een gedreven team, dit spreekt mij erg aan.

 • Jeroen Kommermarktonderzoeker
  Werkt bij Right sinds: 2001

  Naast mijn specialisatie in kwalitatief onderzoek is het mijn uitdaging om met mijn creativiteit onderzoekgegevens helder en duidelijk te visualiseren.

 • Judith Hulsmanmarktonderzoeker en veldwerkcoördinator
  Werkt bij Right sinds: 2009

  Geen dag is hetzelfde bij Right Marktonderzoek! Een grote diversiteit aan opdrachtgevers, onderwerpen en werkzaamheden. Marktonderzoeker zijn geeft mij een brede kijk op mensen.

 • Alies Mulderprojectondersteuner
  Werkt bij Right sinds: 2000

  Het ondersteunen bij diverse projecten en het begeleiden en enthousiasmeren van onze flexibele medewerkers tijdens het veldwerk geeft mij veel voldoening. Daarnaast verricht ik administratieve taken en verzorg ik de boekhouding.

 • Alex Brilmarktonderzoeker
  Werkt bij Right sinds: 2019

  Eerder was ik werkzaam in de communicatie bij o.a. Bevrijdingsfestival Overijssel. Ik ben jong, nieuwsgierig en zoek nieuwe uitdagingen. Right biedt via persoonlijke aandacht de ruimte om mij verder te ontwikkelen met een breed en divers scala aan opdrachten.

 • Anita Kuijpermarktonderzoeker
  Werkt bij Right sinds: 2015

  Sinds 2011 zit ik in de onderzoekswereld en in 2015 ben ik als marktonderzoeker begonnen bij Right. Ik heb inmiddels veel ervaring met uiteenlopende onderzoeks- trajecten en mij gespecialiseerd in data-analyses in SPSS. Het werken met cijfers verveelt mij nooit en geeft mij veel voldoening!

 • Daphne Nieuwenhuismarktonderzoeker
  Werkt bij Right sinds: 2017

  Als marktonderzoeker bij Right Marktonderzoek leer je eigenlijk elke dag wel iets nieuws en dat is nou precies wat ik zo ontzettend leuk vind aan dit vak.

 • Sytske Schuurhannesprojectondersteuner
  Werkt bij Right sinds: 2011

  Inmiddels heb ik ruime ervaring in het afnemen van telefonische en face-to-face vragenlijsten. De diversiteit van de vraagstukken en de te ondervragen doelgroepen vind ik erg leuk, interessant en leerzaam. Mijn nieuwsgierigheid wordt continu geprikkeld bij Right Marktonderzoek.

 • Fiona Macinroyprojectondersteuner
  Werkt bij Right sinds: 2017

  Werken bij Right geeft me energie. Het afnemen van vragenlijsten vind ik boeiend vanwege de diversiteit aan onderzoeken en respondenten. Mijn interesse in mensen nodigt mij iedere keer weer uit om geïnspireerd in gesprek te gaan.

Right Marktonderzoek is lid van:

Als u het écht wilt weten...? Bel of mail ons!

Bel: 038 - 4212185

Cookies

We gebruiken cookies om content en mogelijke advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen