Team

Directeur Hans Homma richtte tijdens zijn studie Commerciële Economie aan hogeschool Windesheim in 1992 Right Marktonderzoek op. In inmiddels 25 jaar is Right uitgegroeid tot een vakkundig en ervaren onderzoeksbureau. Right kenmerkt zich door zijn flexibiliteit en vooral persoonlijke aanpak. Met passie en enthousiasme levert het team heldere en toepasbare onderzoeksresultaten voor een breed scala aan opdrachtgevers, zowel in de non-profit als profit sector.

 

 • Hans Hommaoprichter en directeur
  Werkt bij Right sinds: 1992

  Door de jaren heen ben ik inmiddels een marktonderzoeker in hart en nieren geworden. Mijn ervaring houdt mij scherp en nieuwsgierig.

 • Ursula Hommaplanning en personeelsadministratie
  Werkt bij Right sinds: 1998

  Mijn werkzaamheden binnen Right richten zich vooral op de personeelszaken. Ik ben de partner van Hans en naast ons marktonderzoekbureau runnen wij samen ons gezin met 4 kinderen.

 • Geert Hamstraprojectleider en specialist KTO
  Werkt bij Right sinds: 2006

  Werken bij Right betekent voor mij een grote diversiteit aan projecten en afwisselende werkzaamheden in een gedreven team, dit spreekt mij erg aan.

 • Jeroen Kommermarktonderzoeker
  Werkt bij Right sinds: 2001

  Ik ben zowel werkzaam op het gebied van kwalitatief als kwantitatief marktonderzoek. Een ervaren diepte-interviewer maar ook gespecialiseerd in het maken van SPSS analyses.

 • Judith Hulsmanveldwerkcoördinator
  Werkt bij Right sinds: 2009

  Geen dag is hetzelfde! Een grote diversiteit aan opdrachtgevers, onderwerpen en werkzaamheden. Marktonderzoeker zijn geeft mij een brede kijk op mensen.

 • Alies Muldermarktonderzoeker
  Werkt bij Right sinds: 2000

  Ik verricht ondersteunende en administratieve taken voor diverse projecten. Daarnaast verzorg ik intern een deel van de boekhouding.

 • Daphne Nieuwenhuismarktonderzoeker
  Werkt bij Right sinds: 2017

  Als marktonderzoeker bij Right leer je eigenlijk elke dag wel iets nieuws en dat is nou precies wat ik zo leuk vind aan dit vak.

 • Anita Kuijpermarktonderzoeker
  Werkt bij Right sinds: 2015

  Na mijn studie heb ik vier jaar gewerkt als marktonderzoeker bij een onderzoeksbureau in het midden van het land. Sinds 2015 ben ik werkzaam als marktonderzoeker bij Right.

Right Marktonderzoek is lid van:

Als u het écht wilt weten...? Bel of mail ons!

Bel: 038 - 4212185

Cookies

We gebruiken cookies om content en mogelijke advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Sluiten
Instellingen