Team

Directeur Hans Homma richtte tijdens zijn studie Commerciële Economie aan hogeschool Windesheim in 1992 Right Marktonderzoek op. In inmiddels ruim 30 jaar is Right uitgegroeid tot een vakkundig en ervaren onderzoeksbureau. Right kenmerkt zich door zijn flexibiliteit en vooral persoonlijke aanpak. Met passie en enthousiasme levert het team heldere en toepasbare onderzoeksresultaten voor een breed scala aan opdrachtgevers, zowel in de non-profit als profit sector.

 • Hans Hommaoprichter en directeur
  Werkt bij Right sinds: 1992

  Marktonderzoek is al ruim 30 jaar mijn passie en houdt mij scherp, kritisch en nieuwsgierig. Deze ervaring gebruik ik om, samen met enthousiaste en deskundige collega’s, uw onderzoeksvragen optimaal te beantwoorden en u te ondersteunen bij de implementatie.

 • Ursula Hommamede-eigenaar, personeelszaken en kwaliteitsmanager
  Werkt bij Right sinds: 1998

  Als onderdeel van het enthousiaste team van Right Marktonderzoek bewaak ik kwaliteit, ondersteun projecten en ben ik verantwoordelijk voor alle personeelszaken (administratie, planning en het arbeidsomstandighedenbeleid).

 • Geert Hamstrabedrijfsmanager
  Werkt bij Right sinds: 2006

  Werken bij Right betekent voor mij een grote diversiteit aan projecten en afwisselende werkzaamheden in een gedreven team, dit spreekt mij erg aan.

 • Jeroen Kommermarktonderzoeker
  Werkt bij Right sinds: 2001

  Naast mijn specialisatie in kwalitatief onderzoek is het mijn uitdaging om met mijn creativiteit onderzoekgegevens helder en duidelijk te visualiseren.

 • Aniek Olthofmarktonderzoeker
  Werkt bij Right sinds: 2019

  In 2016 heb ik mijn studie Sociale Psychologie afgerond, onderzoeken heb ik altijd zeer interessant gevonden. Bij Right Marktonderzoek kan ik een breed scala aan (markt)onderzoeken doen, met een enthousiast team en voor opdrachtgevers uit veel verschillende sectoren. Dit maakt elke dag een leuke uitdaging.

 • Wesley Aalbersmarktonderzoeker
  Werkt bij Right sinds: 2020

  Onderzoeken en zorgvuldig analyseren zijn kwaliteiten die mij passen. Als socioloog ben ik altijd geïnteresseerd in de werking van processen in verschillende domeinen. Mijn ervaring en nieuwsgierigheid zet ik graag in om organisaties te helpen bij het genereren en toepassen van concrete informatie.

 • Judith Takensmarktonderzoeker
  Werkt bij Right sinds: 2021

  Ik ben afgestudeerd in de sociale psychologie waar ik heb ontdekt dat het uitvoeren van onderzoek mij veel energie geeft. De diversiteit aan taken en de verschillende werkvelden zorgen dat ik deze nieuwe uitdaging met veel enthousiasme tegemoet ga.

 • Sytske Schuurhannesprojectondersteuner
  Werkt bij Right sinds: 2011

  Ik heb ruime ervaring in het afnemen van telefonische en face-to-face vragenlijsten onder diverse doelgroepen. De diversiteit van de vraagstukken en de verschillende te ondervragen doelgroepen vind ik erg interessant en enorm leerzaam. Mijn nieuwsgierigheid wordt telkens weer geprikkeld bij Right Marktonderzoek.

 • Fiona Macinroyprojectondersteuner
  Werkt bij Right sinds: 2017

  Sinds 2017 werk ik bij Right. Werken bij Right Marktonderzoek geeft me heel veel energie. Het afnemen van vragenlijsten vind ik boeiend vanwege de diversiteit aan onderzoeken en respondenten. Mijn interesse in mensen nodigt mij iedere keer weer uit om geïnspireerd in gesprek te gaan.

 • Ilja van den Bergprojectondersteuner
  Werkt bij Right sinds: 2019

  Sinds begin 2019 werk ik bij Right met erg veel plezier. Het contact met mensen uit allerlei segmenten en de diversiteit in onderzoeken maakt het werk afwisselend.

Right Marktonderzoek is lid van:

Als u het écht wilt weten...? Bel of mail ons!

Bel: 038 - 4212185

Cookies

We gebruiken cookies om content en mogelijke advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen