RISA-model

Bij tevredenheidsonderzoek kan het RISA-model © (Right Satisfaction Model) worden toegepast. Met dit model meet u op nauwgezette en efficiënte wijze de tevredenheid van uw doelgroepen. Dit kunnen bijvoorbeeld klanten of personeelsleden zijn, maar ook externe relaties of leerlingen van een onderwijsinstelling en hun ouders. Het model is speciaal ontwikkeld om een grote hoeveelheid cijfermatige informatie direct inzichtelijk te maken. Meer weten over ons RISA-model, neem gerust contact met ons op.

Als u het echt wilt weten...?

Right Marktonderzoek & Advies B.V.

T: 038 - 4212185 E: info@rightmarktonderzoek.nl Contact

Centraal in het model staat het RISA-figuur©. In één oogopslag ziet u over welke aspecten (kwaliteitsindicatoren) uw doelgroepen tevreden dan wel ontevreden zijn en in welke mate deze aspecten van invloed zijn op het algehele gevoel dat zij over uw bedrijf of instelling hebben. Daardoor is het model een managementinstrument dat u in staat stelt om gericht te werken aan een grotere tevredenheid over uw organisatie.

Terug naar Rapportages

Right Marktonderzoek is lid van:

Als u het écht wilt weten...? Bel of mail ons!

Bel: 038 - 4212185

Cookies

We gebruiken cookies om content en mogelijke advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen