Verrijken en opschonen klantendatabase

Een goede en complete klantendatabase is van essentieel belang. Een actuele klantendatabase kan effectief worden ingezet voor sales- en marketingacties en zorgt ervoor dat altijd de juiste persoon kan worden bereikt. Schone data kan effectief worden gebruikt voor analyses over o.a. de doelgroep, product- marktcombinaties en het marktaandeel op basis waarvan beslissingen worden genomen. Maar door wisselingen van contactpersoon, fusies, verhuizingen en talloze andere redenen is een klantendatabase snel niet meer volledig en foutloos. Met behulp van de Right Customer Data Scan zorgen wij dat uw klantendatabase weer helemaal actueel is.

Meer weten over wat wij ook voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek, incompany presentatie of offerte. Maak kennis met het ervaren team van Right Marktonderzoek.

Als u het echt wilt weten...?

Right Marktonderzoek & Advies B.V.

T: 038 - 4212185 E: info@rightmarktonderzoek.nl Contact

Right Customer Data Scan

Right Customer Data Scan, hoe werkt het?

Wij zorgen dat uw klantendatabase weer 100% volledig en accuraat is, dit door het bestand op volledigheid en fouten te toetsen. Met alle organisaties in uw klantendatabase wordt contact opgenomen waarbij de bestaande informatie wordt bijgewerkt. Organisaties die niet meer bestaan worden verwijderd en dubbele data wordt opgeschoond. Daarbij houden we ons aan alle wet- en regelgeving: als marktonderzoekbureau zitten privacy en AVG in ons DNA.

Het resultaat is een actuele klantendatabase met de juiste bedrijfsnaam, contactpersonen, functies en contactgegevens (telefoonnummer, e-mailadres etc.). Aan het einde van dit proces beschikt u over een klantendatabase waarmee doelgericht en effectief kan worden gewerkt.

Een perfecte klantendatabase bevat:

 • de juiste contactpersonen inclusief aanhef
 • correcte en volledige contactgegevens zoals een persoonlijk e-mailadres en telefoonnummer
 • per contactpersoon een afdeling, team, locatie etc.
 • adresgegevens
 • functies van contactpersonen
 • etc.

Een waardevol contactmoment

De Right Customer Data Scan is een ideaal contactmoment om aanvullend een compact behoefte- of klanttevredenheidsonderzoek uit te voeren. Heeft de klant momenteel nog vragen of wensen? Loopt er een klacht die nog niet is afgehandeld? Is er behoefte aan specifieke informatie? Wil men wel of geen nieuwsbrief ontvangen? Door dit in kaart te brengen levert de Right Customer Data Scan niet alleen een volledige klantendatabase op maar is het een waardevol contactmoment van waaruit concreet actie kan worden ondernomen.

Offerte?

Wilt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

Offerte

Aangesloten bij:

Right Marktonderzoek

Een aantal klanten:

 • Right Martkonderzoek heeft onderzoek uitgevoerd voor Eiffel
 • Right Martkonderzoek heeft onderzoek uitgevoerd voor Alliander
 • Right Marktonderzoek heeft onderzoek uitgevoerd voor Nijwa Groep
 • Right Martkonderzoek heeft onderzoek uitgevoerd voor Mokveld
 • Right Martkonderzoek heeft onderzoek uitgevoerd voor gemeente Haaksbergen
 • Right Martkonderzoek heeft onderzoek uitgevoerd voor gemeente Schouwen Duiveland

Right Marktonderzoek is aangesloten bij:

Right Marktonderzoek

Als u het écht wilt weten...? Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte!

Bel: 038 - 4212185