Bij juridische zaken heeft marktonderzoek al jaren een vaste plek gekregen. Marktonderzoek wordt door partijen en hun advocaten ingezet om feitelijke stellingen te onderbouwen. Right Marktonderzoek voert onafhankelijk en representatief kwantitatief onderzoek uit in opdracht van zowel advocatenkantoren als merkenbureaus. Het onderzoeksresultaat wordt voorzien van een gedetailleerde onderzoeksverantwoording met onder andere informatie over de onderzoeksmethode, steekproef en vraagstelling.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek of een offerte. Maak kennis met het ervaren team van Right Marktonderzoek.

Als u het echt wilt weten...?

Right Marktonderzoek & Advies B.V.

T: 038 - 4212185 E: info@rightmarktonderzoek.nl Contact

Juridisch onderzoek wordt door Right Marktonderzoek onder andere uitgevoerd bij juridische zaken met betrekking tot intellectueel eigendom en inburgering van een vorm of merk. Via marktonderzoek wordt bijvoorbeeld de bekendheid en het onderscheidend vermogen van een vorm, product, dienst of merk getoetst waarbij wordt vastgesteld of er sprake is van verwarringsgevaar.

Onderzoeksmethode

Omdat bij juridische zaken veelal op korte termijn representatieve inzichten van een doelgroep moeten worden vergaard, wordt juridisch onderzoek meestal uitgevoerd door middel van kwantitatief online panelonderzoek. Bij panelonderzoek ontvangen panelleden een uitnodiging om een online vragenlijst in te vullen. Ons representatieve landelijke onderzoekspanel heeft het ISO 26362 certificaat wat de zekerheid biedt dat de dataverzameling op een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau wordt uitgevoerd.

Offerte

Wilt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

Offerte

Een aantal voorbeelden:

  • De Rechtspraak Gerechtshof Arnhem Leeuwarden.
  • Right Marktonderzoek heeft onderzoek uitgevoerd voor Reclassering Nederland.
Alle opdrachtgevers

Lid van:

Een aantal klanten:

  • Right Marktonderzoek heeft onderzoek uitgevoerd voor Avalex
  • Right Martkonderzoek heeft onderzoek uitgevoerd voor Dr Oetker
  • Creating Balance
  • Right Martkonderzoek heeft onderzoek uitgevoerd voor Truckland
  • Right Marktonderzoek heeft onderzoek uitgevoerd voor Nyenrode Business Universiteit

Right Marktonderzoek is lid van:

Als u het ├ęcht wilt weten...? Bel of mail ons!

Bel: 038 - 4212185

Cookies

We gebruiken cookies om content en mogelijke advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen