Right Martkonderzoek heeft onderzoek uitgevoerd voor Circulus Berkel

Case tevredenheidsonderzoek Circulus-Berkel.

Circulus-Berkel verzorgt in respectievelijk 3 en 5 gemeenten de afvalinzameling. Om een goede dienstverlening te kunnen verzorgen, is het voor de organisaties van belang om inzicht te hebben in de tevredenheid van de inwoners omtrent de afvalinzameling. Right Marktonderzoek heeft hierom al meerdere jaren een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd.

Doelstelling:

De doelstelling van het onderzoek is om inzicht te verkrijgen in de tevredenheid van de inwoners over de afvalinzameling in hun gemeente. Het gaat hierbij zowel om de mogelijkheden om diverse afvalstromen aan te bieden, als om de tevredenheid over de netheid van de huis-aan-huisinzameling en de brengpunten. Ook wordt gevraagd in hoeverre het bij de mensen voorkomt dat de brengpunten vol zijn en wordt de tevredenheid gepeild over de centrale afvalbrengstations en de communicatie.

Een andere doelstelling is het verkrijgen van inzicht in de tevredenheid van de klanten op ambtelijk en bestuurlijk niveau (beleidsambtenaren en wethouders in de gemeenten) over de dienstverlening van Circulus-Berkel.

Methode:

Vanaf 2006 hebben aselect 1.200 huishoudens een schriftelijke enquête toegestuurd gekregen. De inwoners konden de ingevulde enquête retoursturen aan Right Marktonderzoek door middel van een meegestuurde antwoordenvelop. Vanaf 2011 is het onderzoek middels online onderzoek uitgevoerd, hiervoor hebben inwoners per post een uitnodiging ontvangen. In totaal nemen jaarlijks ongeveer  3.000 huishoudens aan het onderzoek deel. In alle 8 gemeenten worden ook diepte-interviews afgenomen, zowel met een beleidsmedewerker als een wethouder met afvalzaken in de portefeuille.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Contact of direct een offerte
Lees meer cases

 

Als u het echt wilt weten...?

Right Marktonderzoek & Advies B.V.

T: 038 - 4212185 E: info@rightmarktonderzoek.nl Contact

Right Marktonderzoek is lid van:

Als u het écht wilt weten...? Bel of mail ons!

Bel: 038 - 4212185

Cookies

We gebruiken cookies om content en mogelijke advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen