RBS-model

Het RBS-model © is speciaal ontwikkeld om de ervaringen van stagebedrijven met stagiaires van een onderwijsinstelling in kaart te brengen en te evalueren. Daarvoor is de stageperiode in drie fases opgedeeld (voorbereidende fase, opdrachtfase en evaluatiefase). Wilt u meer weten over het RBS-model of wat wij voor onderwijsinstellingen kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Als u het echt wilt weten...?

Right Marktonderzoek & Advies B.V.

T: 038 - 4212185 E: info@rightmarktonderzoek.nl Contact

RBS-modelHet model laat zien in welke fase van de stageperiode uw school excelleert en in welke fase en door wie aan verbetering kan worden gewerkt ten einde de stageperiode tot een zinvolle periode te maken. Ook biedt het model aanknopingspunten om de betrokkenheid van de bedrijven bij uw school te verbeteren.

Het RBS-model© is ontwikkeld in samenwerking met een aantal ROC’s en met stagebedrijven. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een enquête die aansluit bij de behoeftes van de onderwijsinstellingen en de belevingswereld van de bedrijven.

Terug naar Rapportages

Right Marktonderzoek is lid van:

Als u het écht wilt weten...? Bel of mail ons!

Bel: 038 - 4212185

Cookies

We gebruiken cookies om content en mogelijke advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen