Case behoefte onderzoek Stichting Zorggroep Noordwest Veluwe.

Stichting Zorggroep Noordwest-Veluwe biedt diensten aan op het gebied van wonen, zorg en welzijn.  Een van de diensten van de stichting is Zorg aan Huis, waarbij bij de mensen thuis huishoudelijke verzorging, persoonlijke verzorging en verpleging wordt aangeboden. De mate van waardering voor deze zorg en de wensen van de klanten waren niet voldoende bekend.  Hiertoe is aan Right Marktonderzoek gevraagd om een behoefte-onderzoek uit te voeren.

Doelstelling:

Het behoefte-onderzoek heeft als doel het achterhalen van het beeld dat de cliënten van Zorg aan Huis hebben,waarom er voor Zorg aan Huis is gekozen en hoe tevreden men is met de geboden zorg.

Methode:

Er is een groep klanten geselecteerd voor deelname aan een kwalitatief onderzoek. In individuele interviews kon door middel van een open gesprek worden ingegaan op de persoonlijke situatie en de meningen en wensen van de geïnterviewde.  De gesprekken vonden plaats bij de geïnterviewde thuis, eventueel in aanwezigheid van een familielid. Daarnaast is in een aantal gevallen telefonisch contact gezocht met een familielid, om aanvullende informatie te verkrijgen.

Resultaat:

Stichting Zorggroep Noordwest-Veluwe heeft een tekstrapport ontvangen van de resultaten met een samenvatting en conclusies. Hiernaast is een presentatie gegeven voor  het voltallige personeel en de directie. De resultaten bieden voor de stichting handvatten om haar dienstverlening en communicatie nog beter aan te laten sluiten op de wensen van haar cliënten.

Lees meer cases

Als u het echt wilt weten...?

Right Marktonderzoek & Advies B.V.

T: 038 - 4212185 E: info@rightmarktonderzoek.nl Contact

Right Marktonderzoek is lid van:

Als u het écht wilt weten...? Bel of mail ons!

Bel: 038 - 4212185

Cookies

We gebruiken cookies om content en mogelijke advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen